20-12-2022

BOND3D wint de innovatie van het jaar award bij de 3D printing industry awards 2022

BOND3D wint de innovatie van het jaar award bij de 3D printing industry awards 2022

Bond3D erkend voor zijn zeer innovatieve technologie en producten door de lezers van 3DPrintingIndustry.com.

Op dinsdagavond 13 december 2022 nam Bond3D de felbegeerde “Innovation of the Year” award mee naar huis tijdens de online 3D Printing Industry Awards show.

De 3D Printing Industry Awards worden uitgereikt door de lezers van 3D Printing Industry en belonen de beste ontwikkelingen op het gebied van 3D printing hardware, software en materialen, maar ook de individuele personen en bedrijven die de afgelopen 12 maanden echt hebben uitgeblonken. Zoals altijd waren de awards van dit jaar fel bevochten, met meer dan 150.000 stemmen voor de shortlists.

Bond3D won de prijs in de zeer competitieve categorie “Innovatie van het Jaar” en liet daarmee andere bedrijven zoals EOS, Systemic Bio en Seurat Technologies achter zich.

“PEEK is nog steeds een zeer gewild maar ook zeer moeilijk materiaal om goed te printen, iets wat ons void free en leak tight gelukt is. Dit biedt geweldige mogelijkheden en toepassingen. We zijn er trots op dat de lezers van 3D Printing Industry ons innovatieniveau erkennen. ” aldus Marc Kunst, Manager Sales en Business Development bij Bond3D.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak