Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

After summer startup barbecue

After summer startup barbecue
Datum
05-09-2019
Tijd
16:00 - 20:00
Locatie
U Parkhotel
Aanmelden

Barbecue met alle Kennispark-ondernemers
Ondernemersvereniging Kennispark en Novel-T organiseren op donderdag 5 september van 16.00 uur tot 20.00 uur een barbecue voor alle Kennispark bedrijven. De barbecue vindt plaats in het gloednieuwe U Parkhotel, een aanwinst voor het vernieuwde Kennispark en een plek waar ondernemers, studenten en wetenschappers elkaar spontaan ontmoeten.

De nodige inspiratie voor een kickstart
Kennispark gaat om innovatie, business en leisure. Dat doen we door samenwerking en verbinding. We voorzien je tijdens de barbecue van de nodige inspiratie om vol energie van start te gaan. Denk aan goede muziek, een wijn en/of bierproeverij en een podium om je after summer project te pitchen of je vraag te stellen. We houden je op de hoogte van de precieze invulling van het programma.

Kosten
Voor leden van de Ondernemersvereniging Kennispark is deelname voor maximaal 2 personen per lid zonder kosten. Niet-leden betalen een bedrag van €20,- p.p., inclusief een paar drankjes. Let op: als je ter plekke lid wordt van de OVKP (of voor 5 september) hoef je deze kosten niet te betalen en betaal je pas vanaf 2020 lidmaatschapsgeld.

We horen graag of je erbij bent, laat je het ons weten voor 22 augustus?

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak