Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:
Campus Café: Speeddates met hightech bedrijven
Aanmelden
Campus Café: Speeddates met hightech bedrijven

Event past
Datum
10-05-2022 / 10-05-2022
Tijd
13:30 - 15:30
Locatie
Grote Kerk op de Oude Markt, Enschede

Speeddates met hightech bedrijven!

Werkgevers staan rijen dik voor de deur om talent binnen te halen op hun vacatures. Met mooie salarissen, bonussen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden willen ze je binnenslepen. Maar waar word jij nu echt gelukkig van? Hoe vind jij de baan die bij je past? Tijdens deze sessie gaan we dieper in op je persoonlijkheid, je drijfveren en bieden we je handvatten voor het kiezen van de juiste baan of werkgever. Tijdens het eerste gedeelte van deze sessie ontvang je trips & tricks over hoe jij je geluk vindt in je werk. Vervolgens kun je deze direct toepassen tijdens een speeddate met een tiental werkgevers uit Twente. Maak kennis met deze bedrijven en stel die vragen die jou helpen bij het vinden van de juiste baan!

Voor deze editie van Campus Café hebben we maar beperkt aantal plekken. Reageer dus snel, want VOL = VOL

Programma

13:30 | Straks fluitend naar je werk
We streven er allemaal naar om gelukkig te zijn. Niet alleen in ons privéleven, maar ook op het werk. Hoe geweldig zou het zijn als je betaald zou worden om te spelen? Iets in ons gelooft niet dat dat mogelijk is. Mirjam Spitholt, docent economie en de kunst van het geluk bij Saxion Hogeschool, laat je kennismaken met dat ‘iets’ dat geluk buiten onszelf probeert te vinden.

14:30 | Speeddate: Talent meets company
De inzichten die je hebt opgedaan tijdens de vorige sessie, kun je daarna gebruiken tijdens het speeddaten met een tiental werkgevers uit Twente. Maak kennis met onderstaande bedrijven en stel die vragen die jou helpen bij het vinden van de juiste baan!

Sigmax

NX filtration

Re-Lion

Little Rocket

Rosen Group

Keypoint

Eurofins MASER

Winkels Techniek

Lionix International

Xsens

Symbol

De Geluk op de werkvloer editie is onderdeel van de Talent Take Off, een evenement dat plaatsvindt op 10 mei. Tijdens Talent Take Off Enschede kun jij gratis kennissessies bijwonen, onder genot van een kopje koffie of thee, een taartje of heerlijke lunch in de Enschedese horeca. Voor meer informatie over de Talent Take Off: Talent Take Off Enschede 2022

Grote Kerk op de Oude Markt, Enschede
Grote Kerk, Oude Markt, Enschede, Nederland
Routebeschrijving

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak