ChipTech Twente zomer borrel
Aanmelden
ChipTech Twente zomer borrel

ChipTech Twente zomer borrel

Datum
09-07-2024
Tijd
15:00 - 18:00
Locatie
Grand café Saxion, M.H. Tromplaan 28 Enschede

 

ChipTech Twente nodigt je uit voor onze zomerborrel! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het cluster en ontmoet andere bedrijven. De borrels worden verzorgd door Saxion nanolab en TLC quantum photonic lab.

CHIPTECH TWENTE, EEN STERK CLUSTER

ChipTech Twente is een sterk cluster in Twente met grote ambities:

  • Blijven investeren in elektronisch chipontwerp
  • Onderzoeksprogramma voor integratie heterogene systemen
  • Toekomstvisie op realisatie van een heterogene gieterijdienst
  • Realisatie Talent & Learning Center

Om deze ambitie waar te maken willen ze de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. Als ze een beter begrip hebben van wat ‘de buurman’ doet, kunnen ze nauwer samenwerken aan onderzoeks- en ontwikkelingsagenda’s. Samen kunnen ze veel meer bereiken! De ChipTech Twente community staat open voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de gezamenlijke ambities. Het cluster omvat bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van chipontwerp (o.a. RF, Mixed signal, digitaal) micro-elektronica, microfluïdica, fotonica, quantum, nanotechnologie, verpakking en testen.

PROGRAMMA CTT ZOMERBORREL

We beginnen met een presentatie over de voortgang van het talentenprogramma/activiteiten. Daarna is er de mogelijkheid om het nanolab Saxion en het TLC quantum fotonisch lab te bezoeken. We sluiten af met een borrel!

 

INSCHRIJVEN (GRATIS)

Wilt u aanschuiven bij de zomerborrel? Of meer informatie over aansluiting bij het cluster of hun ambities? Mail ze op m.vizee@chiptechtwente.com.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak