Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Het geheim van succesvolle start-ups

Het geheim van succesvolle start-ups
Datum
26-11-2019
Tijd
20:00 - 21:00
Locatie
FC Twente Hatrans Plaza
Aanmelden

OVER ONDERNEMERSVERENIGING KENNISPARK
Ondernemersvereniging Kennispark bouwt samen met ondernemers aan een sterke community op Kennispark. Zo kijken we bijvoorbeeld naar wat goed is voor de regio Twente, Kennispark en de verschillende bedrijven die we vertegenwoordigen. Onze community verbindt talenten en bedrijven met elkaar en versterkt ondernemerschap, innovatie en leisure voor bedrijven op het Kennispark. Om die reden organiseren wij op dinsdag 26 november inspirerende presentatie waarvoor we je van harte uitnodigen. Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen en maak kennis met ons.

WAT KAN JE VERWACHTEN
Quintin Schevernels (1971) is specialist op het gebied van innovatie en groei. Hij is de auteur van het boek Suits & Hoodies dat in 2016 uit kwam. In dit boek ontleedt hij – op basis van 7 Essentials – het geheim van succesvolle start-ups.

Quintin heeft vele jaren ervaring als executive en non-executive board member bij zowel corporates als startups. Hij zat o.a. in de directie van Telegraaf Media Groep, was na een management buy out CCO/COO bij VNU Media en was CEO van Augmented Reality bedrijf Layar. Sinds juni 2018 is Quintin CEO van Funda. Daarnaast is hij actief met zijn eigen onderneming QSentie Ventures waarmee hij in jonge veelbelovende technologie bedrijven investeert en diverse commissariaten vervuld (o.a. bij VONQ en Infotheek Group).

Zijn brede ervaring maakt dat hij een unieke integrale kijk heeft op groei, innovatie en transformatie. Zijn lezingen gaan over de factoren die bepalend zijn voor het succes van bedrijven. Hij sprak onder andere bij Trendship, VINT, NXXTCH, NPM Capital en WebTomorrow. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges voor het MBA programma van Nyenrode en is hij regelmatig te gast als startup expert bij BNR, Quote en diverse startup competities.

PARKEERGELEGENHEID
Je kunt gratis parkeren aan de kanaalzijde van het stadion en via hoofdingang A naar binnen.
In het stadion staat aangegeven waar de Hatrans Plaza (1e etage) zich bevindt.

AANMELDEN
Ervaar wat je als (jonge) ondernemer met groei-ambities kunt leren van de aanpak van start-ups. Deze inspirerende presentatie vindt plaats op dinsdag 26 november bij FC Twente Hatrans Plaza. Is dit evenement iets voor jou? Meld je dan direct aan!

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak