Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Masterclass Innovation that sticks

Masterclass Innovation that sticks
Datum
22-10-2019
Tijd
10:00 - 11:30
Locatie
U Parkhotel, Enschede
Aanmelden

Het gaat je bedrijf voor de wind. Omzet stijgt, productiecapaciteit is optimaal ingevuld en je blijft maar nieuwe mensen aannemen om aan de vraag van je klanten te voldoen. Waarom zou je nu tijd en energie moeten steken in innovatie? Terechte vraag. Je kunt tal van argumenten bedenken om het nu niet te doen. Timing is niet goed, geen prioriteit, je kan de afleiding nu niet gebruiken, we hebben het te druk…

Maar durf eens kritisch vooruit te kijken. Hoe ontwikkelt jouw markt zich? Hoe is je product-markt fit over twee jaar? Waar zit de ruimte voor nieuwe business? Welke effecten hebben toenemende digitalisering, robotisering en andere disruptieve technologieën op jouw bedrijf? Zijn je medewerkers klaar voor verdere innovatie en digitalisering?

Of je nu verandert of niet, de wereld om je heen verandert in ieder geval. Nu geen tijd maken om te vernieuwen kan killing zijn voor de toekomst van je bedrijf. Ons motto: het is innoveren of verzuipen. In deze masterclass krijg je praktische ideeën over hoe je verder kan innoveren.

Masterclass over het waarom en hoe van innoveren 
Voor ondernemers in Oost-Nederland organiseert Novel-T de masterclass “Innovation that Sticks.” Hiervoor hebben we Lars Sudmann (lars-sudmann.com) bereid gevonden zijn visie te geven. Deze masterclass biedt een unieke kans om van internationale thought leaders te leren hoe te innoveren in je eigen bedrijf.

Spreker
Lars is expert op vlak leiderschap, strategie, en innovatie voor wereldwijd opererende bedrijven en leiders. Hij begeleidt teams in veranderprocessen, strategische herijkingen en optimaliseringsprocessen. Hij heeft als executive van Procter & Gamble Belgium waardevolle ervaring opgedaan die hij nu inzet om bedrijven te helpen met het realiseren van innovatieve business en het verhogen van resultaten.

Deze masterclass biedt een unieke kans om van internationale thought leaders te leren hoe te innoveren in je eigen bedrijf.
Meld je aan via novelt.com/larssudmann. Deelname is in principe kosteloos. Wees er snel bij, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. De masterclass is onderdeel van het innovatieprogramma voor bedrijven van Novel-T.

Exclusieve workshop Bepaal jouw Innovatieroute
Aansluitend aan de masterclass verzorgt Lars Sudmann in de middag een workshop voor bedrijven die al meteen toe zijn aan de volgende, praktische stappen. Hier zijn slechts 15-20 plekken beschikbaar. Weet je ondernemers die hier graag gebruik van willen maken, laat me dit gerust per mail weten! De workshop start om 12:00 uur met een lunch en duurt tot 17:00 uur. Deelname aan de workshop kost € 29,50 per deelnemer.

Mocht je vragen hebben over dit aanbod, weten jullie me te vinden.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak