Meet & Match ontbijtsessie
Aanmelden
Meet & Match ontbijtsessie

Meet & Match ontbijtsessie

Datum
21-03-2023
Tijd
08:30 - 09:30
Locatie
De Broodbode Kennispark

 

Gezocht: inspirerende concepten die bijdragen aan de dynamische woon-, werk- en leefomgeving op Kennispark

Kennispark Twente gaat op de schop! We voegen een Innovatiedistrict toe, dat letterlijk en figuurlijk de verbinding legt tussen de campus van de Universiteit Twente en het huidige Business- & Sciencepark. Een district waar wonen, werken en ontmoeten centraal staat. Waar altijd reuring is. Waar kennis gedeeld wordt en waar het bedrijfsleven en onderzoekers elkaar nog makkelijker weten te vinden.

Ben jij een creatieve ondernemer met een tof idee of wil je samen met ons meedenken over een passende invulling van de commerciële plinten van nog te realiseren panden op Kennispark Twente?

Meet & Match ontbijtsessie

Dan nodigen we je graag uit voor een presentatie van de plannen en de concepten waar we naar op zoek zijn. Ook lichten woningcorporatie Domijn en De Veste, ontwikkelaar ASR Dutch Science Park Fund en gemeente Enschede de invulling van de verschillende panden toe. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om vragen te stellen en je ideeën aan ons voor te leggen.

Datum: dinsdag 21 maart 2023
Tijd: 8.30 tot 9.30 uur
Locatie: Broodbode Kennispark, Capitool 11a  in Enschede

We horen graag of je bij de ontbijtsessie aanwezig wil zijn. Je kunt je vóór donderdag 16 maart aanmelden via m.vizee@kennispark.nl.

Meer informatie over deze ontbijtsessie vind je in de uitnodiging.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak