MicroNanoConference 2022
Aanmelden
MicroNanoConference 2022

MicroNanoConference 2022

Event past
Datum
01-11-2022 / 02-11-2022
Tijd
Locatie
Universiteit Twente Waaijer, Hallenweg 25, Enschede

MicroNanoConference 2022

Waar de industrie de wetenschap elkaar ontmoeten, waar voor problemen oplossingen worden gevonden en waar trends, uitdagingen en nieuwe technologieën worden belicht.

De internationale MicroNanoConference 2022 brengt wetenschap en industrie samen om te laten zien hoe micro- en nanotechnologie kunnen helpen bij het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken in Nano4Society. De internationale MicroNanoConference heeft een solide trackrecord in het samenbrengen van de elementen van de waardeketen. De actieve betrokkenheid van de industrie, de wetenschap en de gebruikersgemeenschap van microsystemen en nanotechnologie zijn de speerpunten van deze conferentie.

Wetenschap en industrie, onderzoekers, ingenieurs en beleidsmakers bespreken de laatste ontwikkelingen. De conferentie omvat fundamenteel onderzoek, technische wetenschappen, technologie, apparatuur en instrumentatie. Industriële toepassingen en de impact hiervan op de samenleving en het bedrijfsleven bepalen de context.

BELANGRIJKSTE ELEMENTEN

  • Een uitgebreid programma met hoogwaardige lezingen in plenaire en parallelle sessies
  • Expositie- en netwerkruimte voor particuliere bedrijven die hun technologie presenteren
  • Mix van commerciële en niet-commerciële deelnemers en bezoekers, die actuele ontwikkelingen in microsystemen en nanotechnologie delen
  • Internationale samenwerking

PROGRAMMA

Het programma biedt een breed scala aan interessante onderwerpen en sprekers. Praat bijvoorbeeld over de Focus op Technologieën voor Therapeutische doeleinden in de breakout-sessie Nano4Health of hoor hoe u de scale-up van uw bedrijf organisatorisch en financieel in goede banen leidt. Ook de nieuwste inzichten rond quantum, nanotechnologie en micromanufactoring en microfluidics, maken deel uit van het programma.

Bekijk het volledige programma op de website van MinacNed.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak