Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Online Meetup: stedenbouwkundig ontwerp en mobiliteitsplan

Online Meetup: stedenbouwkundig ontwerp en mobiliteitsplan
Datum
14-05-2020
Tijd
15:00 - 17:00
Aanmelden

Hoe moet Kennispark eruit komen te zien?

Karres en Brands is, in samenwerking met Goudappel Coffeng, bezig met het opstellen van een mobiliteitsplan en stedenbouwkundig schetsontwerp voor Kennispark. Tijdens een online meetup kun je als vastgoedeigenaar en ondernemer op Kennispark meepraten over het ontwerp. Het is de laatste noodzakelijke stap richting het bestemmingsplan.

Datum: 14 mei
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Waar: waar je wilt, je ontvangt een deelnamelink

Thema’s die we behandelen

Wat vind jij belangrijk? Zaken als parkeren, inrichting openbare ruimte en duurzame oplossingen worden tijdens deze sessie met elkaar geconcretiseerd via een aantal varianten. Geef je dus op als je invloed wilt uitoefenen!

Aanmelden voor online deelname!

We willen nadrukkelijk kennis uit het gebied ophalen. Het wordt een interactief ontwerpproces. We gaan geen zaken opnieuw doen, maar gaan tekenen en schetsen om zaken concreet te maken. Aanmelden kan via info@kennispark.nl voorzien van naam, bedrijf, functie en mailadres. Na aanmelding ontvang je een link voor deelname.

Programma

Uitgangspunten campusdistrict

Bart Brands vertelt over het principe van een innovatiedistrict. Dat gaat verder dan een campus: het is een bruisend en aantrekkelijk gebied waar ondernemers ook echt kunnen ondernemen. Wat hebben zij nodig om hun innovatieve werk te kunnen doen?

Work in progress

Na de toelichting gaan we aan de slag. Via een online moderator kan iedereen zijn inbreng geven. Real time leggen we een aantal varianten voor en gaan we zaken al schetsend concretiseren. Na deze ophaalsessie gaat Karres en Brands verder met de uitwerking, waarna in juni of juli nog een verdiepingssessie volgt.

Tijdspad

Hoe gaan we verder met het mobiliteitsplan en stedenbouwkundig schetsontwerp? We vertellen je tijdens de wrap-up meer over het gehele tijdspad. Hieronder vind je al een globale planning van mijlpalen. In september 2020 moet het schetsontwerp in elk geval bij de raad voor besluitvorming liggen.

Tijdspad_Kennispark

Aanmelden kan via info@kennispark.nl. Je ontvangt een deelnamelink voorafgaand aan de meetup.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak