Ontmoet je toekomstige (internationale) werknemer op de Talententuin
Aanmelden
Ontmoet je toekomstige (internationale) werknemer op de Talententuin

Ontmoet je toekomstige (internationale) werknemer op de Talententuin

Datum
09-10-2024
Tijd
Locatie
Metropool Enschede

 

 

 

Op 9 oktober vindt de tweede editie van De Talententuin Twente plaats. De Talententuin is al jarenlang een succesvol carrière- en netwerkevenement in de Achterhoek en ook de eerste editie in Twente was vorig jaar een groot succes. Het is een interactieve, laagdrempelige en unieke carrièrebeurs waar zowel Nederlandse als internationale studenten van het MBO, HBO en Universiteit en Twentse bedrijven elkaar ontmoeten.

In samenwerking met partners, waaronder het programma Happy to be in Twente, wordt De Talententuin Twente op 9 oktober georganiseerd bij Metropool in Enschede. Deze geweldige locatie wordt op deze dag omgetoverd tot een inspirerende ontmoetingsplek. Er zijn workshops, presentaties, netwerkmomenten en dat alles in een ontspannen festival sfeer.

Het doel is om de mooie en innovatieve bedrijven in Twente zichtbaar te maken voor jong (internationaal) talent. Op die manier inspireert De Talententuin deze studenten en young professionals met de vele carrièremogelijkheden die onze regio te bieden heeft. Op een laagdrempelige manier kom je als werkgever zo in contact met jonge mensen om wellicht vanuit dit contact de stage-, afstudeerplekken of vacatures in te vullen.

Deelname info

Neem deel aan de International Talent Meet Up, waarbij je in gesprek komt met internationaal talent wat hier in de regio studeert of werkt. Dit gaat verder dan een kort gesprek op de “beursvloer” en is een moment om elkaar beter te leren kennen. Zijn zij de aanvulling op jouw team ?

Stuur een mail naar Pauline Stouwdam, p.stouwdam@wtctwente.eu, om je aan te melden en/of voor meer informatie.
Bedrijven uit de regio kunnen zich aanmelden om ook deel te nemen als standhouder.

Door het webformulier in te vullen, maken bedrijven hun interesse in deelname kenbaar en ontvangen ze een brochure met alle informatie.

Inspiratie

Voor meer informatie kunnen werkgevers terecht op talententuintwente.nl en de aftermovie van De Talententuin Twente 2023 is hier te bekijken.

We zien je graag op 9 oktober!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak