Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

WORKSHOP: FROM IDEA TO PATENT

WORKSHOP: FROM IDEA TO PATENT
Datum
08-10-2019
Tijd
12:00 - 14:00
Locatie
The Gallery, Hengelosestraat 500, Enschede
Aanmelden

WORKSHOP: FROM IDEA TO PATENT
Wil jij weten welke ondersteuning Novel-T biedt bij het starten van een bedrijf vanuit je onderzoek of hoe je om moet gaan met intellectueel eigendom zoals patenten? Neem dan deel aan de workshops ‘From Idea to Patent’ (8 oktober) en ‘From Patent to Business’ (14 oktober).

De eerste workshop, From Idea to Patent, vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019 en gaat over het omgaan met intellectueel eigendom in onderzoek. Welke vereisten en procedures zijn er voor het verkrijgen van patenten?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor alle PhD-kandidaten, Postdocs en personeel van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion. De voertaal van de workshop is Engels.

Roy Kolkman, Manager Knowledge & Technology Transfer zal deze dag spreken.

VOERTAAL EN LOCATIE
De workshop ‘From Idea to Patent’ vindt plaats op 8 oktober 2019. De tweede workshop, ‘From Patent to Business’ vindt plaats op 14 oktober 2019. Via het aanmeldformulier onderaan deze pagina kun je aangeven of je bij één workshop of beide aanwezig wilt zijn. De voertaal voor beide workshops is Engels. Daarnaast zit er bij beide workshops een (gratis) lunch inbegrepen.

Meld je aan via deze link!

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak