Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Alle faciliteiten in één gebied

Onderzoeksfaciliteiten, vergaderruimtes, horeca, hotels, sportclubs: Kennispark biedt alles wat jij nodig hebt om te ondernemen en werken.

Faciliteiten

Kennispark is volop in ontwikkeling en hard op weg om een van dé ecosystemen in Europa te worden. Een aantrekkelijk ecosysteem is echter niet alleen afhankelijk een verzameling van gebouwen en bedrijven. Als ondernemer weet jij als geen ander dat kwalitatieve faciliteiten nieuwe (langdurige) samenwerkingen en relaties tot stand kunnen brengen en talent behouden blijft voor je bedrijf. Een overzicht van al die faciliteiten vind je hieronder. Vragen of ideeën? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je verder.

Anne-Wil Lucas
Anne-Wil Lucas
Gebiedsdirecteur
Anne-Wil Lucas

Als gebiedsdirecteur ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak