Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Alle faciliteiten in één gebied

Onderzoeksfaciliteiten, vergaderruimtes, horeca, hotels, sportclubs: Kennispark biedt alles wat jij nodig hebt om te ondernemen en werken.

Faciliteiten

Kennispark is volop in ontwikkeling en hard op weg om een van dé ecosystemen in Europa te worden. Een aantrekkelijk ecosysteem is echter niet alleen afhankelijk een verzameling van gebouwen en bedrijven. Als ondernemer weet jij als geen ander dat kwalitatieve faciliteiten nieuwe (langdurige) samenwerkingen en relaties tot stand kunnen brengen en talent behouden blijft voor je bedrijf. Een overzicht van al die faciliteiten vind je hieronder. Vragen of ideeën? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je verder.

Anne-Wil Lucas
Filis Katalanç-Alp
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak