24-11-2022

Gratis advies en begeleiding aanschaf zonnepanelen

Gratis advies en begeleiding aanschaf zonnepanelen

Per 1 januari 2023 is het voor het kantoorgedeelte van een groot bedrijfspand verplicht om energielabel C te hebben. Om dit te kunnen realiseren, kunnen zonnepanelen interessant zijn. Helemaal omdat de energieprijzen stijgen en zonnepanelen steeds meer rendement opleveren. Het beleggen van het dak met zonnepanelen is dus een goede stap in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van het kantoorpand, maar is tegelijkertijd ook een ingewikkeld proces dat een hoop uitzoek- en regelwerk vergt.

Ontzorgingspakket

In samenwerking met de gemeente Enschede kan VONK je ontzorgen bij de aanschaf van zonnepanelen op bedrijfsdak(en). De gemeente Enschede heeft geld beschikbaar gesteld om ondernemers en vastgoedeigenaren te begeleiden bij het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Het hiervoor ingeschakelde advies- en ingenieursbureau ‘bind’ ondersteunt je kosteloos met persoonlijk advies, een dakschouw, de aanvraag van subsidies en het selecteren van offertes.

Door via VONK en de gemeente Enschede ‘bind’ in te schakelen bij de voorbereiding, inkoop en indien gewenst Enschede Energie bij de installatie, kun je kwalitatieve zonnepaneleninstallaties tegen een goede prijs aanschaffen.

Samen bouwen aan een toekomstbestendig en duurzaam Kennispark

Meer informatie over het ontzorgingspakket en hoe je hier gebruik van kunt maken, vind je hier.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak