Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Ondernemersvereniging Kennispark

Word lid van Ondernemersvereniging Kennispark en draag bij aan een nog aantrekkelijker en krachtiger ecosysteem.

Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging Kennispark is een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente Enschede, Universiteit Twente en Saxion Hogescholen. Ook bij de ontwikkelingen van Novel-T is het bestuur nauw betrokken. Dankzij deze rol als spin in het web is Ondernemersvereniging Kennispark in staat veel te betekenen voor ondernemers op Kennispark. Jouw lidmaatschap is daarbij essentieel om nog meer voor elkaar te krijgen.

De meerwaarde van jouw lidmaatschap

Als ondernemer ben je vooral bezig met je eigen business. En dat is ook logisch, want zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf aan alle voorwaarden voor groei blijft voldoen. Ondernemersvereniging Kennispark is in die groei een onmisbare factor. Nieuwe ontwikkelingen in het gebied, onderwerpen waar andere Kennispark-ondernemers mee worstelen, informatiebijeenkomsten, kennissessies: ze dragen allemaal bij aan de groei van jouw bedrijf. En dat gaat niet alleen over nieuwe samenwerkingscontracten of het uitwisselen van talent. Jouw stem als ondernemer is ook van groot belang om onze ambities voor 2030 te halen.

Word lid en laat je stem horen!

De meeste Kennispark-ondernemers zijn lid van Ondernemersvereniging Kennispark, op dit moment zo’n 150 leden. Dat aantal moet omhoog zodat we met zoveel mogelijk ondernemers op Kennispark een krachtiger geluid kunnen laten horen. Voor een bedrag van €175,- per jaar kun je jouw stem laten horen en worden nieuwe deuren geopend naar stakeholders en klanten. Als nieuw lid heb je ook de mogelijkheid om de diverse bijeenkomsten van de vereniging gratis bij te wonen. Vragen of meer informatie? Kijk op www.ovkennispark.nl of neem contact op met voorzitter Patrick Duwel via onderstaande contactgegevens. Direct lid worden kan via onderstaande link.

Nu lid worden >

Meer informatie over Ondernemersvereniging Kennispark? Neem contact op!

Patrick Duwel
Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Kijk op www.ovkennispark.nl of neem contact met mij op!

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak