Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Ondernemersvereniging Kennispark

Word lid van Ondernemersvereniging Kennispark en draag bij aan een aantrekkelijke en krachtige community!

Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging Kennispark is een belangrijke gesprekspartner voor de gemeente Enschede, Universiteit Twente en Saxion. Ook bij de ontwikkelingen van Novel-T is het bestuur van onze ondernemersvereniging nauw betrokken. Dankzij deze rol als spin in het web is Ondernemersvereniging Kennispark in staat veel te betekenen voor ondernemers op Kennispark. Jouw lidmaatschap is essentieel om nog meer voor elkaar te krijgen. Samen bouwen we aan een sterke community waar talenten en bedrijven elkaar goed weten te vinden en te versterken.

Samen werken aan talent en business!

Onze ondernemersvereniging is een bloeiende en groeiende vereniging die graag bijdraagt aan een dynamische toplocatie. Daarbij kijken we naar wat goed is voor de regio Twente, Kennispark en de bedrijven die we vertegenwoordigen. Ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen en draag ook jouw steentje bij door lid te worden.

Meer informatie over Ondernemersvereniging Kennispark? Neem contact op!

Patrick Duwel
Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak