Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Word lid en maak het verschil!

Samen staan we sterk. Het credo geldt al sinds jaar en dag, maar is nog steeds hét uitgangspunt om zaken te bereiken.

Word lid

Wie alleen gaat, gaat harder. Wie samenwerkt, komt verder. Daar geloven we absoluut in. Door lid te worden van onze ondernemersverenigingen, kunnen we nog meer de krachten bundelen. Je geeft wat aan de community en krijgt er vervolgens waardevolle contacten en kennis voor terug.

Meerwaarde van je lidmaatschap
Als ondernemer ben je vooral bezig met je eigen business. En dat is ook logisch, want zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf aan alle voorwaarden voor groei blijft voldoen. Ondernemersvereniging Kennispark is in die groei een meedenkende partner. Nieuwe ontwikkelingen in het gebied, onderwerpen waar andere Kennispark-ondernemers mee worstelen, informatiebijeenkomsten, kennissessies: ze dragen allemaal bij aan de groei van jouw bedrijf. En dat gaat niet alleen over nieuwe samenwerkingscontracten of het uitwisselen van talent. Jouw stem als ondernemer is ook van groot belang om onze ambities voor 2030 te halen.

Word lid en laat je stem horen
Het lidmaatschap staat open voor bedrijven die gevestigd zijn op Kennispark. Een groot aantal Kennispark-ondernemers is lid van de ondernemersvereniging, op dit moment ruim 150 leden. Dat aantal kan zeker groeien, zodat we met zoveel mogelijk ondernemers op Kennispark een krachtig geluid kunnen laten horen. Voor een bedrag van € 175,- per jaar kun je bijdragen aan de versterking van de community en worden nieuwe deuren geopend naar stakeholders en klanten. Als (nieuw) lid heb je ook de mogelijkheid om diverse bijeenkomsten van de vereniging (veelal) gratis bij te wonen. Voordelen van je lidmaatschap:

  • Uitnodigingen inhoudelijke en informele events.
  • Gebruik actueel ledenbestand (inlog).
  • Actuele nieuwsvoorziening Kennispark.
  • Inzet voor een veilige en goede inrichting van het gebied.
  • Invloed op beslissingen van partners in het gebied.

Enthousiast? Je kunt je direct aanmelden via onderstaande link
Nu lid worden

De kleine lettertjes…
Graag wijzen we je op een aantal voorwaarden die aan het lidmaatschap verbonden zijn:

  • Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december.
  • Opzeggen kan door schriftelijke kennisgeving tegen het einde van het kalenderjaar met inachtneming van een opzeggingstermijn van één maand. Bij niet tijdige of niet schriftelijke opzegging loopt het lidmaatschapsjaar nog een jaar door tot 1 januari van het nieuwe kalenderjaar.
  • Bij aanmelding na 1 juli geldt de helft van het bedrag voor lidmaatschap van dat jaar. Het lidmaatschap ga je in alle gevallen voor minimaal 1 jaar aan.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met voorzitter Irith Hoffmann via onderstaande contactgegevens.

Irith Hoffmann
Irith Hoffmann
Voorzitter
Irith Hoffmann

Irith is Voorzitter van Ondernemersvereniging Kennispark. Sinds 2018 behartigt zij samen met andere bestuursleden de belangen van ondernemers en leden gevestigd op het Kennispark. Irith werkt als advocaat (inter-)nationaal contractenrecht en arbeidsrecht bij Damsté Advocaten-Notarissen.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak