25-04-2019

Sigmax in gesprek met talent na succesvolle Free Lunch Friday

Sigmax in gesprek met talent na succesvolle Free Lunch Friday

Vrijdag 5 april mocht software- en ICT-bedrijf Sigmax de tweede editie van de Free Lunch Friday verzorgen. Hoe kijken zij daarop terug? En wat leverde het op? We blikken kort terug met HR-adviseur Loes Runneboom van Sigmax.

Presentaties over Sigmax
Sigmax begon de Free Lunch Friday met een korte introductie over het bedrijf: “Ik begon eerst met een praatje over wat we doen en hoe we werken bij Sigmax. Dat deden we overigens in het Engels, het aantal internationale studenten was erg groot. Na de algemene presentatie over Sigmax ging mijn collega Roland dieper in op het technische aspect met een presentatie over cloud migration. Een actueel en bovenal populair onderwerp onder veel IT-studenten. Daarna zijn we met z’n allen gaan lunchen en was er gelegenheid om vragen te stellen.”

Sollicitatiegesprekken op dezelfde dag
Wat de Free Lunch Friday Sigmax opleverde? Boven verwachting veel: “We hadden een User Experience Design-opdracht vacant staan. Twee van de aanwezige studenten hebben diezelfde dag nog een gesprek gehad met de betrokken Business Unit Manager. Daarnaast lopen er ook nog andere gesprekken met studenten die aanwezig waren. Wat dat betreft was de Free Lunch Friday voor ons een groot succes. En los van de gesprekken die het opleverde; het is een mooie manier om enthousiaste studenten te leren kennen en hen kennis te laten maken met Sigmax. En ook dat is waardevolle kennis.”

Ook een Free Lunch Friday organiseren?

Meld je bedrijf hier aan! >

 

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak