31-07-2020

Business Days Twente: Kom in contact met studenten van de Universiteit Twente

Business Days Twente: Kom in contact met studenten van de Universiteit Twente

Als student is het belangrijk om in aanraking te komen met interessante bedrijven. Deelname aan de Business Days Twente is hier de uitgelezen kans voor. Tijdens de Business Days wordt er een breed scala aan activiteiten georganiseerd om het contact tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en werkgevers anderzijds te bevorderen.

Ieder jaar doen er zo’n 150 bedrijven mee aan de Business Days. Er is een gevarieerd aanbod aan bedrijven en iedere branche is goed vertegenwoordigd.  Tijdens de Business Days ontmoeten meer dan 2500 studenten deze bedrijven door middel van verschillende activiteiten die georganiseerd zijn op en rondom het campus terrein van de Universiteit Twente.

Er wordt een grote diversiteit aan activiteiten georganiseerd tijdens de Business Days Twente. Ben je op zoek naar laagdrempelig en vrijblijvend contact met bedrijven? Dan is de Carrièrebeurs een goede plek om naartoe te gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in een specifiek bedrijf en wil je graag intensiever contact? Dan kun je je inschrijven voor een persoonlijk gesprek met dat bedrijf. Er is voor iedere student wel een passende activiteit om in contact te komen met de bedrijven!

Meer informatie vindt u op onze website. Hier kunt u uw bedrijf aanmelden voor de pre-registratie die begin oktober sluit. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@businessdaystwente.nl.

Wij zien u graag op ons evenement!

Met vriendelijke groet,

Business Days Twente

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak