Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Vestigen op Kennispark?

Alle informatie die jij nodig hebt voor jouw bouw-, koop- of huurplannen op Kennispark.

Vestigen

Kennispark brengt op unieke wijze wetenschap, ondernemerschap en leisure bij elkaar. De innovatiecampus behoort inmiddels tot de top 3 van Nederland en heeft ambities om te groeien naar een toppositie in Europa. Wil je je vestigen op een dynamische locatie waar onderlinge samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en onderzoek tot bloei komt? Je kunt een kavel of bedrijfspand kopen of huren op onze toplocatie. Informeer bij de betrokken makelaars naar de mogelijkheden of neem contact op met Filis Katalanç-Alp, accountmanager van Kennispark. Haar contactgegevens vind je onderaan op deze pagina.

Alle informatie voor jouw vestigingsplannen op Kennispark

Op Kennispark heten wij high-tech bedrijven van harte welkom! We onderscheiden ons op verschillende kennisposities: Societal Impact, Big Data & Artificial Intelligence, Photonics, Security, Energy, MedTech, Robotics, Unmanned Systems en Materials. Bedrijven die in deze segmenten ondernemen, vinden een goede voedingsbodem voor hun activiteiten. We gaan dan ook graag met je in gesprek als je je wilt vestigen op Kennispark.

Vestigen op Kennispark? Filis Katalanç-Alp helpt je graag verder.

Filis Katalanç-Alp
Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak