Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Vestigen op Kennispark?

Alle informatie die jij nodig hebt voor jouw bouw-, koop- of huurplannen op Kennispark.

Vestigen

Kennispark brengt op unieke wijze wetenschap, ondernemerschap en leisure bij elkaar. De innovatiecampus behoort inmiddels tot de top 3 van Nederland en heeft ambities om te groeien naar een toppositie in Europa. Wil je je vestigen op een dynamische locatie waar onderlinge samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en onderzoek tot bloei komt? Je kunt een kavel of bedrijfspand kopen of huren op onze toplocatie. Informeer bij de betrokken makelaars naar de mogelijkheden of neem contact op met Filis Katalanç-Alp, accountmanager van Kennispark. Haar contactgegevens vind je onderaan op deze pagina.

Alle informatie voor jouw vestigingsplannen op Kennispark

Op Kennispark heten wij high-tech bedrijven van harte welkom! We onderscheiden ons op verschillende kennisposities: Societal Impact, Big Data & Artificial Intelligence, Photonics, Security, Energy, MedTech, Robotics, Unmanned Systems en Materials. Bedrijven die in deze segmenten ondernemen, vinden een goede voedingsbodem voor hun activiteiten. We gaan dan ook graag met je in gesprek als je je wilt vestigen op Kennispark.

Vestigen op Kennispark? Anne-Wil helpt je graag verder.

Anne-Wil Lucas
Anne-Wil Lucas
Gebiedsdirecteur
Anne-Wil Lucas

Als gebiedsdirecteur ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak