27-06-2019

Business Walk: doe mee en strik talent!

Business Walk: doe mee en strik talent!

Vorig jaar hebben we samen met de Kick-In en Novel-T een geslaagde Business Walk gehouden: een informele ontmoeting op de Flow of Innovation waar mastertalenten direct in gesprek konden met bedrijven op Kennispark. Vorig jaar heeft dat geleid tot het binden van vele toptalenten aan bedrijven op Kennispark! Daarom: op naar editie 2! Doet jouw bedrijf ook mee?

Wat kun je verwachten van de Business Walk?

Ruim 200 (internationale) masterstudenten bezochten vorig jaar de Business Walk om bedrijven te ontmoeten. Dit jaar organiseren we een soortgelijk event tijdens de introductieweek van de Universiteit Twente. Een unieke kans om direct talent aan je te binden!

Op woensdag 28 augustus organiseren we samen met Novel-T en de Kick-In de speciale Networkingday. Op deze dag maken circa 600 masterstudenten kennis met de carrièremogelijkheden in Twente en specifiek met bedrijven op Kennispark. Het eerste deel van het programma bestaat uit workshops en lezingen in The Gallery. De lunch vindt van 12.30 – 14.00 uur plaats op de Flow of Innovation, waar ook de Business Walk start. Al tijdens de lunch kunnen studenten het speciale talentpaviljoen bezoeken waar jouw bedrijf ook kan staan met een stand. Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je als het ware speeddaten met studenten om te kijken of jullie wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wat moet je doen om mee te doen?

Heel eenvoudig. We hebben een formulier gemaakt wat je in kunt vullen. Op dat formulier kun je aangeven wat je nodig hebt. We zorgen in elk geval voor statafels, barkrukken, tenten, wifi en stroom. De aankleding mag je zelf bepalen. Voor de organisatie vragen we je bij deelname een bijdrage van € 200,- exclusief btw. We zorgen dan dat je de gevraagde materialen ontvangt en dat je bedrijf gepresenteerd wordt via onze socialmediakanalen. Inschrijven kan tot en met 19 juli via onderstaand formulier.

Download aanmeldformulier

Novel-T SMART: vacatures plaatsen

Een onderdeel van deelname aan de Business Walk is het aanleveren van vacatures voor een bijbaan. Heb jij een vacature voor een bijbaan of studieopdracht die je onder de aandacht wilt brengen van studenten? Dan kun je deze bij ons aanleveren via info@kennispark.nl. Wij zorgen dan na het event dat deze op de site van Novel-T SMART geplaatst wordt en actief met de studenten gedeeld wordt.

Doe jij ook mee aan de tweede editie van de Business Walk? Schrijf je dan voor 19 juli in!

Vorige editie

Om alvast in de mood te komen, hieronder wat verslagen van vorig jaar in verschillende media:

–       Een verslag van de vorige editie is op onze site na te lezen.

–       Tubantia: UT-student en bedrijf ontmoeten elkaar tijdens Enschedese Business Walk

–       U-Today: Snuffelen aan de overkant

–       RTV Oost: Twentse techbedrijven ‘scouten’ internationale toptalenten

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak