Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Vastgoed op Kennispark

Op donderdag 31 oktober praten we u graag bij over de ontwikkelingen en over de financiële middelen, fondsen en regelingen die we beschikbaar hebben voor verduurzaming van vastgoed en de openbare ruimte op Kennispark. Deze bijeenkomst is relevant voor zowel vastgoedeigenaren als eindgebruikers van panden. Dit is dus hét moment om samen efficiënt en resultaatgericht in te zetten op de verbeteringen aan uw vastgoed!

Vastgoed op Kennispark
Datum
31-10-2019
Tijd
15:00 - 18:00
Locatie
U Parkhotel, De Veldmaat 8, Enschede
Aanmelden

Kennispark zet in op BREEAM

In de Structuurvisie Kennispark is de gebiedsstrategie Kennispark ruimtelijk vertaald. Uitgangspunt is Ontmoeten & Verbinden. Van een bedrijventerrein met oplossingen per kavel willen we transformeren naar een campusomgeving waar talent zich thuis voelt en ondernemers gemakkelijker samen kunnen werken. De auto maakt plaats voor groen en gebouwen krijgen een meer open karakter.

Duurzaamheid is een belangrijke wens van ondernemers en medewerkers voor de gebouwen op Kennispark. Daarom willen we een BREEAM-certificering voor het gebied aanvragen. Onze investeringen in het gebied hebben een positieve invloed op uw (wettelijke verplichte) investering in uw pand. Hoe dat werkt, leggen we u uit tijdens deze bijeenkomst. Ook leggen we u graag uit welke regelingen en ondersteuning we u als vastgoedeigenaar de komende jaren kunnen bieden om met ons samen Kennispark te verduurzamen. Dit zijn de belangrijkste momenten voor Kennispark tot 2050:

2019        
Start duurzaamheidsoplossingen Kennispark
Overeenkomst eindbelegger gebied

2020       
Vorming coöperatie

2023          
Vastgoed wettelijk energielabel C

2030       
Vastgoed wettelijk energielabel A

2050       
Vastgoed wettelijk energieneutraal

Programma bijeenkomst 31 oktober

  • Toelichting gebiedsdirecteur, wethouder en voorzitter ondernemersvereniging op  Gebiedsstrategie, Structuurvisie, Community, Regiodeal en fysieke ingrepen.
  • Presentatie eindbelegger: Chiel van Dijen, Kadans Science Partner
  • Inspirerende sessie over campusarchitectuur: Hoe kan de fysieke omgeving kennisdeling stimuleren?
  • Deelsessies:
    • BREEAM Gebied en Gebouw: fiscale voordelen en regelingen voor verduurzaming vastgoed, voordelen integrale aanpak gebied en gebouw.
    • Kennispark geeft Energie: mobiliteitsvraagstukken in het gebied en oplossingen, coöperatiemodel met shared facilities op Kennispark.

Aan het eind van deze middag bent u volledig bijgepraat over de concrete fondsen, regelingen en activiteiten in en voor het gebied én kunt u ter plekke aangeven voor welke regelingen u interesse heeft, zodat u als eerste op de hoogte bent. Er is 3 miljoen beschikbaar voor oplossingen in het gebied.

Aanmelden voor 17 oktober

We nodigen u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Dit is hét moment om samen efficiënt en resultaatgericht in te zetten op de verbeteringen aan uw vastgoed. Aanmelden kan via info@kennispark.nl voorzien van uw naam, bedrijf en het aantal personen. Bent u verhinderd, maar wilt u toch een afspraak met ons? Of wilt u meer informatie? Mail dan naar info@kennispark.nl. Dan nemen we contact met u op.

Locatiegegevens

Het U Parkhotel is het nieuwe hotel gelegen op de campus van Universiteit Twente. Het is een mooi voorbeeld van duurzaam investeren in vastgoed en het is daarvoor erkend met het gouden Green Key-certificaat. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak