Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Campus Café: Regeren is vooruitzien

Campus Café | Regeren is vooruitzien
Datum
18-02-2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
livestream
Aanmelden

Nieuw jaar, nieuwe doelen

Zie jij al voor je wat je wilt bereiken de komende tijd en wat of wie je daarbij nodig hebt? Visualiseren en dromen over je toekomst is belangrijk om het ook waar te maken. In deze editie van Campus Café lijnen we het thema ‘regeren is vooruit zien’ uit: van het regeren van het land tot het regeren van de markt.

Datum: donderdag 18 februari 2021
Tijd: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: livestream

Meld je hier aan >

Het programma op 18 februari

15.30 uur | Technology Deepdive – 20Face & Xsens
In deze technology deep dive duik je met twee toptech bedrijven in de toepassing van hun expertises. Edwin Hek van 20Face neemt je mee in de wereld van gezichtsherkenning met behulp van Artificial Intelligence, en Igor Ikink van Xsens vertelt je alles wat je moet weten over motion capturing.

15.30 uur | So you think you can pitch? 
Tijdens de sessie “So you think you can pitch?” leert Novel-T business coach and ondernemer Peter Langela je alles over hoe je een sterke pitch houdt en hoe je de aandacht van je toehoorder erbij houdt. Aan het eind van de sessie pitchen een aantal startups hun idee, zodat je meteen feedback kunt geven en vragen kan stellen.

15.30 uur | Campusontwikkelingen – Connect-U
Het oude ziekenhuis in het centrum van Enschede wordt op dit moment getransformeerd naar funky stadscampus Connect-U, waar wonen, werken, leren en ontmoeten samenkomen. We laten je zien hoe de transformatie verloopt, wat er allemaal nog te wachten staat en welke functies er in het pand komen.

16.30 uur | Politiek Café
Met de verkiezingen in aantocht, kunnen we weer de balans opmaken. Verschillende politici van onder andere de VVD en ChristenUnie gaan onder leiding van voormalig Tweede Kamerlid Anne-Wil Lucas in gesprek over de economische thema’s die zeker op de politieke agenda terug moeten komen. En natuurlijk ook over welke rol Twente daarin speelt.

En? Zien we je op 18 februari? Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor het evenement. Je ontvangt voordat het event begint een mail met de toegangslinks. Tot dan!

 

Meld je hier aan >

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak