ChipTech Twente Lunch: Sencure
Aanmelden
ChipTech Twente Lunch: Sencure

ChipTech Twente Lunch: Sencure

Datum
14-05-2024
Tijd
12:00 - 13:30
Locatie
Sencure, Palatijn 14 - 2de verdieping van het gebouw van Symbol

 

ChipTech Twente nodigt u uit voor hun lunchsessies! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het cluster en ontmoet andere bedrijven. Elke maand op een dinsdag wordt de lunch verzorgd door één van de ChipTech bedrijven.

CHIPTECH TWENTE, EEN STERK CLUSTER

ChipTech Twente is een sterk cluster in Twente met grote ambities:

  • Blijven investeren in elektronisch chipontwerp
  • Onderzoeksprogramma voor integratie heterogene systemen
  • Toekomstvisie op realisatie van een heterogene gieterijdienst
  • Realisatie Talent & Learning Center

Om deze ambitie waar te maken willen ze de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. Als ze een beter begrip hebben van wat ‘de buurman’ doet, kunnen ze nauwer samenwerken aan onderzoeks- en ontwikkelingsagenda’s. Samen kunnen ze veel meer bereiken! De ChipTech Twente community staat open voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de gezamenlijke ambities. Het cluster omvat bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van chipontwerp (o.a. RF, Mixed signal, digitaal) micro-elektronica, microfluïdica, fotonica, quantum, nanotechnologie, verpakking en testen.

PROGRAMMA LUNCHES

De opzet is informeel en we beginnen met het bijpraten van de groep over de genomen stappen. Daarna introduceert de gastheer van de lunch zijn bedrijfsprofiel en zijn productportfolio. De presentatie eindigt met een open oproep: wat kan het bedrijf de gemeenschap brengen en wat heeft het bedrijf nodig van de gemeenschap?

INSCHRIJVEN (GRATIS)

Wilt u aanschuiven voor de lunch? Of meer informatie over aansluiting bij het cluster of hun ambities? Mail ze op m.vizee@chiptechtwente.com

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak