ChipTech Twente lunch: WTC Twente
Aanmelden
ChipTech Twente lunch: WTC Twente

ChipTech Twente lunch

Datum
07-02-2023
Tijd
12:00 - 13:30
Locatie
WTC Twente, Industrieplein 1 in Hengelo

CHIPTECH TWENTE LUNCH: WTC Twente

ChipTechTwente nodigt u uit voor hun lunchsessies! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het cluster en ontmoet andere bedrijven. Elke maand op een dinsdag wordt de lunch verzorgd door één van de ChipTech bedrijven.

CHIPTECH TWENTE, EEN STERK CLUSTER

ChipTech Twente is een sterk cluster in Twente met grote ambities:

  1. Blijven investeren in elektronisch chipontwerp
  2. Onderzoeksprogramma voor integratie heterogene systemen
  3. Toekomstvisie op realisatie van een heterogene foundry service

Om deze ambitie waar te maken willen ze de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. Als ze een beter begrip hebben van wat ‘de buurman’ doet, kunnen ze nauwer samenwerken aan onderzoeks- en ontwikkelingsagenda’s. Samen kunnen ze veel meer bereiken! De ChipTech Twente community staat open voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan de gezamenlijke ambities. Het cluster omvat bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van chipontwerp (o.a. RF, Mixed signal, digitaal) micro-elektronica, microfluïdica, fotonica, quantum, nanotechnologie, verpakking en testen.

PROGRAMMA LUNCH

WTC Twente nodigt jullie uit in hun nieuwe pand aan het Industrieplein 1 in Hengelo. Het thema dat centraal staat is internationalisering. We gaan daarbij dieper in op kansrijke clusters in het buitenland en de rol die WTC daarin speelt. Tevens geven we een update van de ontwikkelingen in het CTT cluster.

INSCHRIJVEN (GRATIS)

Wilt u aanschuiven voor de lunch? Of meer informatie over aansluiting bij het cluster of hun ambities? Mail ze op contact@chiptechtwente.com.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak