Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Innovatiereis Silicon Valley

Today&Beyond biedt gezamenlijk met TUI Nederland en MeetIn de mogelijkheid om op innovatiereis te gaan naar Silicon Valley. Tijdens dit bezoek kun jij als vooruitstrevende Twentse ondernemer kijken hoe hier naar de toekomst van het productieproces wordt gekeken. Bekijk hoe het bezoek aan Silicon Valley er uit zou kunnen zien en geef je op!

Innovatiereis Silicon Valley
Event past
Datum
03-11-2019 / 09-11-2019
Tijd
08:00 - 17:00
Locatie
Silicon Valley, San Francisco
Aanmelden

Today&Beyond biedt gezamenlijk met TUI Nederland en MeetIn de mogelijkheid om op innovatiereis te gaan naar Silicon Valley. Deze reis is speciaal samengesteld voor een delegatie die vanuit Twente naar Silicon Valley af zal reizen in november 2019.

Silicon Valley is al decennialang de meest vooraanstaande innovatieregio van de wereld. Overal probeert men het klimaat dat techreuzen als Google, Apple en Facebook voortbracht te kopiëren. De belangrijkste voorwaarden voor het succes van Silicon Valley zijn een verzameling fantastische universiteiten, een groot netwerk van zowel beginnende als ervaren ondernemers en oneindig lijkende hoeveelheden investerings-kapitaal.

Deze combinatie trekt ambitieuze vernieuwers aan die ‘the next big idea’ in handen menen te hebben, hetgeen een grote hoeveelheid start-ups tot gevolg heeft. Met name de stad San Francisco, het culturele middelpunt van de regio, heeft zich in de laatste jaren ontpopt tot de wereldwijde start-up hoofdstad.

In dit innovatieklimaat openen ook steeds meer gevestigde bedrijven een kantoor of researchlocatie in het gebied. Tijdens ons bezoek aan deze regio in november 2019, gaan wij samen met andere vooruitstrevende Twentse ondernemers kijken hoe hier naar de toekomst van het productieproces wordt gekeken. Om hier een goed beeld van te krijgen spreken we zowel gevestigde namen als opkomende krachten met een frisse blik.

Het programma

Bekijk de brochure hoe het bezoek naar Silicon Valley er uit zou komen te zien!

Er is in het inschrijfformulier de mogelijkheid zelf suggesties te doen met betrekking tot het programma.

Data & Prijs

Wanneer: zondag 3 t/m 9 november 2019

  • Prijs: EUR 4.850,-* op basis van een 1-persoonskamer
  • Prijs: EUR 4.495,-* op basis van een 2-persoonskamer
  • Maximaal 30 plekken beschikbaar

*Deze prijs is inclusief 0% btw. Inclusief vluchten, verblijf in hotels, lokaal vervoer, maaltijden, drankjes bij het eten, entreegelden, bedrijfsbezoeken, sprekers en Nederlandse reisbegeleiding en exclusief reis- en annuleringsverzekering.

Aanmelden innovatiereis Silicon Valley

Schrijf je hier in!

Heb je vragen over de reis? Neem contact op met Jolijn Hamers of Maaike Slotema.

Jolijn Hamers | Today&Beyond | jolijn@todaybeyond.nl | +31 6 41 22 12 74
Maaike Slotem | MeetIn | maaike@meetin.eu | +31 6 49023892

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak