Novel-T Tenniscup
Aanmelden
Novel-T Tenniscup

Event past
Datum
01-07-2022 / 01-07-2022
Tijd
14:30 - 21:00
Locatie
T.C. Ludica, Campuslaan 19, Enschede

 

 

Voor de derde keer organiseert Novel-T in samenwerking met het sportcentrum van de Universiteit Twente en de studenten-tennisvereniging T.C. Ludica een tennis dubbeltoernooi. Deelnemers aan het toernooi komen vanuit innovatieve bedrijven en organisaties in Twente: zowel startups, mkb als corporates. Ook doen er een aantal studententeams mee. Op eigen niveau ga je in teamverband de strijd aan voor de felbegeerde Novel-T Tenniscup. Maar het ontmoeten van nieuwe mensen is minstens zo belangrijk.

Het toernooi zal plaatsvinden op 1 juli vanaf 15.00 uur (inloop 14.30 uur). Het inschrijfgeld is €10,- per persoon (betalen bij aanvang) en is inclusief drankjes en een stevige bite.

Speelsterkte & inschrijven

Bij aanmelding geef je jouw speelsterkte aan, zodat we de wedstrijden op niveau kunnen indelen. Ook zonder tenniservaring ben je van harte welkom om mee te doen. Voor beginners organiseren we een clinic, gevolgd door een paar onderlinge wedstrijdjes.

Het is belangrijk dat iedere deelnemer zich individueel aanmeldt. Heb je al een partner met wie je wilt deelnemen? Vul dan de naam van je partner in het inschrijfformulier. Nog geen tennispartner? Geen probleem, wij zoeken een partner op vergelijkbaar niveau.

T.C. Ludica, Campuslaan 19, Enschede
Tennis Club Ludica, Campuslaan, Enschede, Nederland
Routebeschrijving

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak