Summer Sounds Universiteit Twente
Aanmelden
Summer Sounds Universiteit Twente

Summer Sounds Universiteit Twente

Datum
05-07-2024
Tijd
16:00 - 02:00
Locatie
Hogekampplein Universiteit Twente

 

 

De afgelopen twee jaar markeerde Summer Sounds het einde van het academisch jaar met een festival op het O&O plein op de campus van de Universiteit Twente.

Dit jaar pakken ze het groter en beter aan dan ooit tevoren! Georganiseerd in samenwerking met meer dan 15 studentenverenigingen ben je verzekerd van een geweldige avond vol muziek, foodtrucks, drankjes en gezelligheid! De toegang is helemaal gratis, je hoeft je niet aan te melden of een kaartje te kopen!

Je kunt munten voor het festival kopen op deze website (goedkoper) of tijdens het festival, en ze gebruiken om drankjes en eten te kopen.

VIP terras U Parkhotel

Tijdens deze feestelijke avond kun je op het VIP terras van U-park genieten van een smakelijke Chef’s Platevoor slechts €17,50 per persoon. Je hebt keuze uit vis, vlees of een vegetarisch gerecht, zodat er voor iedereen iets lekkers is. Grillmaster Sylvester zal deze gerechten bereiden op de BBQ!

Naast het lekkere eten, is hun bar ook geopend en serveren ze heerlijke cocktails en andere zomerse drankjes. Dit alles om jouw Summer Sounds ervaring compleet te maken.

Reserveren kan via www.uparkhotel.nl.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak