30-01-2019

Free Lunch Fridays: studenten tafelen met bedrijven

Free Lunch Fridays: studenten tafelen met bedrijven

Iedere vrijdag een gratis lunch voor studenten, aangeboden door een bedrijf op Kennispark. Het is de ideale manier voor jou als student om bedrijven te leren kennen en voor jouw bedrijf een unieke kans om talent te spotten! Wees er snel bij en maak kennis met topbedrijven of ontmoet toptalent bij jou om de hoek!

Student? Dit zijn de bedrijven die jou willen ontmoeten!

Wat goed dat je kennis wilt maken met andere bedrijven op Kennispark! Een aantal bedrijven heeft zich al opgegeven om een Free Lunch Friday te organiseren. Je kunt je als student al voor de volgende Free Lunch Fridays aanmelden:

8 maart 2019: NX Filtration

Meld je hier aan voor een lunch met NX Filtration!

5 april 2019: Sigmax

Meld je hier aan voor een lunch met Sigmax!

7 juni 2019: FIGO

Meld je hier aan voor een lunch met Figonet!

Als bedrijf een Free Lunch Friday organiseren?

Wil je graag een lunch organiseren op een vrijdag? Meld je dan aan! Wij nemen dan contact met je op om het geheel te organiseren. Uiteraard helpen wij je met de catering, de promotie onder studenten en de inhoudelijke invulling. De kosten voor de catering zijn voor jezelf.

Meld je bedrijf en de gewenste datum hier aan om een Free Lunch Friday te organiseren!

Waarom als bedrijf een Free Lunch Friday organiseren?

Op de universiteit loopt een enorm potentieel rond aan toptalent en de bedrijven op Kennispark hebben deze talenten genoeg te bieden. Zie hier het simpele idee voor de Free Lunch Friday: iedere vrijdag kunnen studenten te voet naar een bedrijf om kennis te maken en samen te ontdekken of er een match is. Onder het genot van een lekkere lunch kan op informele wijze gevraagd worden naar de achtergrond van de student, het bedrijf, de mogelijkheden voor stages, traineeships of zelfs een baan. Een makkelijke manier om talent aan te trekken en te behouden!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak