Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Toplocatie voor ondernemend talent en innovatie

De meest ondernemende universiteit van Nederland, ruim 400 (hightech)bedrijven, meer dan 900 spin-offs en een broedplaats voor startups die het verschil in de wereld maken.

Kennispark

Op Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om de potentie van het gebied nog beter te benutten en Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten. Gezamenlijk lanceerden wij in februari 2018 de gebiedsstrategie en bouwen we verder aan de dynamische toplocatie die we in 2030 willen zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtsgebieden om een goed beeld te krijgen van het gebied zelf en waar onze focus ligt.

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je verder.

Anne-Wil Lucas
Anne-Wil Lucas
Gebiedsdirecteur
Anne-Wil Lucas

Als gebiedsdirecteur ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak