18-02-2021

Laat je stem als ondernemer horen via OndernemersPanel Enschede!

Laat je stem als ondernemer horen via OndernemersPanel Enschede!

Nu veel fysieke ontmoetingen wegvallen, is het voor de gemeente Enschede nog belangrijker geworden om te weten hoe Enschedese ondernemers denken over bepaalde onderwerpen. Bijvoorbeeld over de dienstverlening, het ondernemersklimaat, de bedrijfsomgeving, huisvesting en óók het onderhoud van de openbare ruimte. Daarom nam de gemeente Enschede vorig jaar het initiatief om een ondernemerspanel op te zetten! Meer over dit panel en wat jij als ondernemer terugziet van jouw stem lees je hieronder.

Waarom een Ondernemerspanel? 

Naast alle lopende contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, wil de gemeente graag weten hoe Enschedese ondernemers denken over bepaalde onderwerpen. Het gaat altijd om (actuele) onderwerpen die voor jou als ondernemer van belang zijn. Denk bijvoorbeeld dus aan het ondernemingsklimaat, de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, ruimte voor bedrijvigheid, groeikansen of digitalisering.

Wat er van je wordt gevraagd

Het panel richt zich voornamelijk op directeuren/eigenaren van bedrijven en vestigingsmanagers in Enschede. Deelnemers ontvangen een paar keer per jaar per mail een korte vragenlijst over uiteenlopende onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Dit is voor jou hét moment om in een kort tijdsbestek jouw mening of oordeel te geven over deze onderwerpen.

Wat je kunt verwachten

Een dienstverlening en beleid waarin de stem van de ondernemer telt. Ook ontvang je per peiling een terugkoppeling van de belangrijkste uitkomsten, in de vorm van een beknopte factsheet. Naast inzicht in de resultaten kun je zo ook jouw mening afzetten tegen de mening van andere Enschedese ondernemers.

Praat mee, doe mee!

Alle informatie over het Ondernemerspanel kun je hier nog eens rustig nalezen. Aanmelden voor het panel doe je via deze link.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak