30-04-2024

Lunchwandelroutes Kennispark

Lunchwandelroutes Kennispark

De eerste routepijlen voor onze acht verschillende lunchwandelroutes zijn in opdracht van VONK geplaatst door Routenetwerken Twente. Nadat de door routenetwerken uitgezette routes waren nagelopen door onder meer werknemers van VONK-lid E-Care (fietsondernemer van het jaar), zijn de laatste aanpassingen gedaan en de acht routes definitief vastgesteld.

De komende weken worden de resterende routepijlen geplaatst en allemaal voorzien van een sticker met een wandelend boterhammetje, zodat je deze routes kunt onderscheiden van de langere routes die ons terrein ook al doorkruisen. Door “onze” bordjes te volgen, weet je dat je binnen 20 tot 40 minuten weer terug bent op de plek waar je begonnen bent. Ideaal voor een lunchwandeling dus.

De goede samenwerking met Universiteit Twente heeft ervoor gezorgd dat we vanaf de “Slimme Verbinding” vanaf de Institutenweg via een vers aangelegd bospad op de Campus kunnen komen waar enkele van onze routes voortgezet worden. Naast deze inspanning van de UT hebben gelden uit de Regiodeal Twente er mede voor gezorgd dat we dit project op konden starten.

Bekijk de lunchwandelroutes hier.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak