03-12-2020

Overdracht Directiewerkzaamheden MASER Engineering

Overdracht Directiewerkzaamheden MASER Engineering

Hans Kemper en Kees Revenberg, directeuren en oprichters van MASER Engineering, zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat per 1 december 2020 Thijs Kempers en Rudy Sesink de dagelijkse leiding van het bedrijf gaan overnemen. Thijs Kempers gaat de functie van CEO en Rudy Sesink de functie van COO vervullen. De heren Kempers en Sesink zijn al enige tijd werkzaam bij MASER Engineering als Sales Director respectievelijk Operations Director.

Deze stap maakt MASER Engineering klaar voor de toekomst en geeft de huidige directie de mogelijkheid om na 27 jaar hun dagelijkse werkzaamheden voor MASER Engineering af te bouwen. Kemper en Revenberg zullen de komende tijd als DGA op de achtergrond betrokken blijven.

“We zijn trots dat wij het vertrouwen van Hans en Kees krijgen om MASER een nieuwe fase in te loodsen en zowel letterlijk als figuurlijk verder te bouwen op de fundamenten die zij hebben gelegd”, zegt Thijs Kempers. Hij doelt daarmee op de plannen die momenteel worden uitgewerkt om uit te breiden in een bestaand pand, dat binnenkort naar verwachting zal worden gehuurd. “Rudy en ik kijken uit naar deze leuke nieuwe uitdaging en hebben veel energie om MASER, samen met de medewerkers, verder te laten groeien”, zegt hij verder.

Hans Kemper en Kees Revenberg wensen Thijs Kempers en Rudy Sesink veel succes toe bij de verdere groei en uitbouw van MASER Engineering.

Over MASER
MASER Engineering is actief als foutenanalyse laboratorium en betrouwbaarheidstestsite van elektronische componenten, modules en systemen. Op Kennispark in Enschede beschikt het bedrijf over laboratoria die uitgerust zijn met unieke en geavanceerde apparatuur. Op dit moment heeft het bedrijf 60 medewerkers. Sinds de oprichting in 1993, heeft MASER Engineering met haar unieke dienstverlening een uitstekende naam opgebouwd binnen de micro-elektronica industrie. Het bedrijf beschikt al jaren over meerdere ISO-certificaten, waarmee ze aan de hoge kwaliteitseisen van haar klanten voldoet.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak