11-07-2019

Biedt toptalent deze kans: MKB-beurs om binnen te kijken!

MKB-beurs voor technisch talent: word partner!

Hoe kan ik blijven innoveren in een snel veranderende wereld? Het is een vraag die veel Twentse ondernemers bezig houdt. Tegelijkertijd vragen studenten zich af of ze na hun afstuderen aan de slag kunnen in Twente en welke interessante bedrijven de regio kent. Om het Twente bedrijfsleven en aanstormende talenten samen te brengen, starten de Rabobank en de Universiteit Twente het MKB-initiatief ‘Haal Twents talent in huis’.

Technische kennis toepassen

Het aantal jongeren dat ervoor kiest om in Twente te studeren neemt elk jaar toe. Aan de Universiteit Twente studeren jaarlijks honderden toptalenten af in technische vakgebieden. Zij staan te springen om hun actuele knowhow toe te passen. Kennis waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen voor nieuwe impulsen van de business. Daarmee wordt niet alleen de kennispositie van het bedrijf versterkt, ook draagt het bij aan een aantrekkelijke Twentse arbeidsmarkt.

We zoeken ondernemers die partner willen worden van het MKB-initiatief ‘Haal Twents talent in huis’

Talentvolle masterstudenten en het Twents Bedrijfsleven kennis laten delen om vooruit te komen, dat is de gedachte achter de MKB Technologiebeurs van de Rabobank en de Universiteit Twente. Met als doel: Twentse bedrijven versterken en kennis behouden in de regio Twente.

Bijkomende voordelen voor jou als partner:

  • Toegang tot de UT-Community met studenten, verenigingen, alumni en wetenschappers voor je opdrachten, projecten en stages.
  • Toegang tot onderzoeksfaciliteiten via een rondleiding op maat zodat je kunt ervaren wat de mogelijkheden zijn voor het testen en onderzoek van je producten/diensten zoals Nano lab of VR-lab
  • Na- en bijscholingsmogelijkheden via een op maat gemaakt programma Professional Learning and Development voor een gereduceerd tarief.
  • Je naamsbekendheid vergroten door het geven van gastlessen of opdrachten in een actieve verbinding met onderwijsprogramma’s.
  • Speciaal tarief voor je gasten in het U Park Hotel op de campus.
  • Gratis toegang tot inspirerende track “Leader of Innovation and Impact” voor een van je jonge medewerkers.

Meer informatie is te vinden op de website van de Universiteit Twente. Hier kun je ook een brochure downloaden.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak