25-11-2020

Nieuw in de community: Flawless Workflow

Nieuw in de community: Flawless Workflow

“Met onze startup Flawless Workflow automatiseren we taken en werkstromen voor bedrijven, zodat de medewerkers zich kunnen concentreren op wat belangrijk is. En ze geen kostbare tijd kwijt zijn aan die terugkerende, handmatige taken”. Oprichters Geanny Santos en Alex Habtezghi vertellen over de start van hun bedrijf en waarom Kennispark een goede plek is om je bedrijf te starten.

Geanny Santos en Alex Habtezghi studeren beide civiele techniek aan de Universiteit Twente. “Tijdens mijn eerste praktijkervaring ontstond het idee voor Flawless Workflow”, vertelt Geanny Santos. “Ik was enthousiast om aan innovatieve projecten te werken, maar teleurgesteld toen bleek dat ik ook veel tijd kwijt was met herhalende en administratieve taken. Die frustratie zag ik ook bij anderen in het bedrijf. Samen met Alex begon ik kleine taken te automatiseren.

Workflow stroomlijnen
“We zagen dat er enorm potentieel zat in het automatiseren van taken”, vertelt Alex. “Dat kregen we ook terug van de mensen waarmee we samenwerkten.” Veel professionals besteden dagelijks tijd aan taken die niet bij hun specialisme horen, maar wel moeten gebeuren. “Zoals administratie, gegevens verzamelen of documentatie koppelen. Ook hebben bedrijven veel data. Die data is met automatiseren gemakkelijker te analyseren en levert waardevolle informatie op.” Februari 2020 startten Geanny en Alex officieel met hun bedrijf Flawless Workflow. En een paar maanden later breiden ze hun team al uit met twee medewerkers. “Tom Behage en Roel Metsch zijn onze managing consultants. Zij spreken Nederlands en hebben vaak de eerste contacten met bedrijven.”

Altijd een maatwerkoplossing
Geanny legt uit hoe het team werkt. “Bij een kennismaking luisteren we vooral naar de pijn en frustratie die de medewerkers hebben. We brengen de processen en werkstromen in beeld en beoordelen wat je kan automatiseren. Vervolgens maken we een voorstel en gaan Alex en ik programmeren en coderen.” De oplossing is altijd maatwerk. Alex: “We kunnen bijvoorbeeld online taken automatiseren, bestaande programma’s en applicaties koppelen of specifieke software voor het bedrijf programmeren.”

Vanaf Kennispark
Flawless Workflow werkt vanuit de startup incubator op de innovatiecampus. “We hadden eerst geen idee van de mooie bedrijven die in de regio en op Kennispark zitten”, deelt Alex. “Door het uitgebreide netwerk van Incubase en Novel-T leren we steeds meer organisaties kennen.” Ze richten zich op dit moment op Nederland. En dat kan heel goed vanuit Enschede. Uiteindelijk willen ze wereldwijd werken. “Onze ambitie? Dat iedereen met frustraties over data, administratie of terugkerend werk weet dat er een oplossing is. En aan Flawless Workflow denkt.”

Wil je ook tijd besparen of meer inzicht in je data krijgen?

Kijk op de website van Flawless Workflow.

Of neem contact op met:

Geanny: geannysantos@flawlessworkflow.com
Alex: alexhabtezghi@flawlessworkflow.com.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak