19-03-2020

Novel-T biedt hands-on support voor bedrijven in corona-crisis

Novel-T biedt hands-on support voor bedrijven in corona-crisis

Speciaal voor regionale maakbedrijven, startups en snelle groeiers heeft Novel-T een team aan experts samengesteld voor hands-on support in deze corona-crisis. Dit supportteam staat klaar om je gericht te helpen bij het vinden en aanvragen van overheidsregelingen, te adviseren over financiƫle oplossingen en juridische zaken. Daarnaast bieden ze tips en advies in de omschakeling naar remote werken.

De maatregelen om verdere spreiding van het Covid-19 (corona) virus af te vlakken, gaan iedere dag een tandje verder. Dit leidt voor veel bedrijven, groot en klein, tot directe problemen en veel vragen. De aanwezige expertise op het gebied van innovatie en ondernemerschap, stellen we kosteloos beschikbaar om bedrijven te helpen bij hun uitdagingen voortkomend uit de COVID-19 situatie. Met als doel om de schade die de regionale economie oploopt, zoveel mogelijk te beperken.

1-op-1 support met de experts

Ben je gericht op zoek naar advies of klankborden op een bepaald gebied, kun je dit mailen naar support@novelt.com of door te bellen met 053-483 6800. Je vraag wordt binnen het team uitgezet bij de desbetreffende expert, zodat een contactmoment kan worden gepland.

Webpagina met de laatste updates voor ondernemers

Op novelt.com/corona vind je belangrijke laatste updates en informatie die specifiek op ondernemers van toepassing is. Het biedt daarnaast een actueel overzicht van websites waar de meest actuele informatie te vinden is.

Dagelijks digitaal vragenuur

Iedere dag is om 9:30 uur een digitaal vragenuur. Bij dit vragenuur nemen experts deel op hun vragen stellen aan een team van experts met verschillende disciplines. De code om deel te nemen vind je op de website novelt.com/corona.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak