16-07-2019

Praat mee over locatie elektrische laadpalen

Praat mee over locatie elektrische laadpalen

De gemeente Enschede investeert de komende jaren in duurzame mobiliteit. Naar verwachting zijn over drie jaar zo’n 230 laadpalen in de openbare ruimte geplaatst. Het initiatief voor het aanvragen van laadpalen in de openbare ruimte ligt bij inwoners, bedrijven en forensen. Zij kunnen ook reageren op de geplande locaties.

Om inwoners, bedrijven en forensen mee te laten denken over de locatie van de te plaatsen laadpalen, heeft de gemeente een plankaart gemaakt waarop de huidige en toekomstige laadpalen in de openbare ruimte te zien zijn. Deze kaart is op deze pagina te bekijken. Hier kun je ook een aanvraag voor de locaties voor laadpalen invullen.

Reactie geven

De plankaart staat tot en met 31 augustus 2019 open om een reactie achter te laten. De gemeente nodigt inwoners, bedrijven en forensen van harte uit om hierop te reageren. Let op: Kennispark heeft al flink wat locaties op private bedrijfsterreinen waar elektrisch laden mogelijk is. De aanvragen worden zorgvuldig afgewogen om zo een goede dekking in de stad te krijgen.

Vervolg

In het najaar van 2019 wordt de plankaart ook stadsdeelgewijs onder de aandacht gebracht en wordt er ingegaan op de binnengekomen reacties.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak