ChipTech

ChipTech Twente heeft de ambitie een sterk Nederlands semicon cluster op te bouwen, met een focus op integratie van heterogene systemen voor chips. Want in Twente hebben we daar een perfecte positie voor!

ChipTech

Het wereldwijde tekort aan chips en de impact van dat tekort op onze economie, onze onafhankelijkheid en op onze veiligheid heeft ertoe geleid dat de Europese Unie de Chips Act heeft geïnitieerd: een ambitieus plan om de productie van chips in Europa te verhogen en daarmee onze afhankelijkheid van Azië en de VS te verminderen.

Twente heeft een sterk halfgeleidercluster en wil graag bijdragen aan de zaken die in de Europese Chips Act worden genoemd. Maar dit vergt investeringen en acties.

Bovenal hebben we de ambitie om een sterk Nederlands halfgeleidercluster op te bouwen, met een focus op integratie van heterogene systemen voor chips. Want in Twente hebben we daar een perfecte positie voor!

Een aantrekkelijk ecosysteem hangt niet alleen af van een verzameling gebouwen en bedrijven. Als ondernemer weet je als geen ander dat hoogwaardige faciliteiten nieuwe (langdurige) samenwerkingsverbanden en relaties kunnen creëren en talent voor je bedrijf kunnen behouden.

Meer over ChipTech Twente: chiptechtwente.com

 

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak