Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Eten en drinken op Kennispark

Een overzicht van alle locaties op Kennispark voor de vrijdagmiddagborrel of om in informele sfeer klanten te ontvangen.

Eten en drinken

Op Kennispark vind je volop mogelijkheden om te ontbijten, lunchen of dineren. Een ideale manier om elkaar te ontmoeten, zeker als het ook nog eens op loopafstand ligt. Een overzicht van alle horecagelegenheden op Kennispark hebben we hieronder voor je op een rij gezet. Kennispark is volop in ontwikkeling, dus we zullen deze pagina zo goed mogelijk up-to-date te houden als er nieuwe horecagelegenheden bijkomen.

Een overzicht van alle horecagelegenheden op Kennispark

The Lunchbox
Lunchzaak The Lunchbox is perfect voor heerlijk vers belegde broodjes, lekkere snacks en diverse soorten drinken zoals koffie, frisdrank en meer.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd/Bistro De Broeierd
Restaurant (en hotel) De Broeierd kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer. Zowel voor een lunch als uitgebreid diner de ideale plek om relaties te ontvangen.

Kantines door Appèl
Voor lunchbroodjes, een kop soep of een warme snack kun je terecht in de kantines van Appèl in Spiegel (gebouw 2), Ravelijn (gebouw 10), Horst (gebouw 20) en Waaier (gebouw 12).

Sportkantine
In de Sportkantine kun je zelfs in de weekenden terecht voor een kop koffie, iets fris of een biertje!

De Vestingbar
De Vestingbar is de studentenkroeg in het hart van de campus. Elke avond vanaf 21:00 uur geopend.

Restaurant & Grand Café The Gallery
Het restaurant in het bezoekerscentrum The Gallery. Je kunt er goed lunchen in de dynamische sfeer van startups en entrepreneurs!

U Parkhotel
Het U Parkhotel is te vinden in het prachtig gerenoveerde ‘de Hogekamp’ waar je geniet van verse streek- en seizoensproducten.

Starbucks
Zeker, Kennispark heeft een Starbucks! Je vindt de Starbucks in het Educafé in gebouw zilverling aan het O&O-plein.

Theatercafé in de Vrijhof
Theatercafé in de Vrijhof is een relaxte lunchplek met een goed gesorteerde kantine, gelegen aan de studentenboulevard. Vanaf 17.00 uur kun je er terecht voor een diner.

Restaurant Titanic
Na wat potjes bowlen gezellig samen rond de tafelgrill genieten van goed eten? Restaurant Titanic is een goede optie voor een teamuitje!

Chef Burgers & Lounge
Chef Burgers & Lounge is de ideale plek om voor of na een bioscoopavond te genieten van de best denkbare burgers.

Femis Ardem
Femis Ardem is een klassiek pizza- en grillrestaurant gelegen in bioscoop Kinepolis, ideaal voor een teamuitje.

Grieks Restaurant Aphrodite
Mousaka, Gyros, Stifado, Tzatziki; restaurant Aphrodite is dé plek voor een Grieks avondje uit met collega’s.

Wokrestaurant Sensazia
Bij wokrestaurant Sensazia vind je Japanse en Chinese wokgerechten met vis, vlees en groenten. En je kunt ze zelf samenstellen. Super leuk om samen te doen met vrienden of collega’s.

Broodbode 
Je moet bij de Broodbode zijn als je wilt genieten van een heerlijk belegd broodje. Je kunt er naartoe gaan om te lunchen, maar je kunt je broodje er ook afhalen of laten bezorgen

Staat jouw horecagelegenheid er niet bij? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

 

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je graag verder.

Anne-Wil Lucas
Filis Katalanç-Alp
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak