Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Novel-T als aanjager van innovatie

Aanjager van hightech-innovatie én jouw verbinding naar investeerders, wetenschappers, ondernemers en talent.

Novel-T

Novel-T is dé aanjager van hightech-innovatie en ondernemerschap in Twente. Zij verbinden je met de juiste kennis en (inter)nationale netwerken van investeerders, wetenschappers, ondernemers en talent. Onze gezamenlijke ambitie is om het best presterende ecosysteem voor innovatie en ondernemerschap van Europa te worden.

Het onmogelijke mogelijk maken!

Novel-T bouwt samen met Kennispark, andere toplocaties en partners aan een omgeving waar ondernemers, onderzoekers en studenten vinden wat zij nodig hebben om tot baanbrekende resultaten te komen. Dat doen ze door het verbinden en activeren van talent, kennis, kapitaal, netwerk en infrastructuur. Samen maken we het onmogelijke mogelijk!

Events & innovatiemakelaars

Novel-T organiseert regelmatig events waar innovatie en ontmoeting centraal staan. Kijk voor een overzicht op hun site. Wil je weten hoe je als bedrijf kunt innoveren? Schakel dan een van de innovatiemakelaars in. Samen kijken jullie dan naar de knoppen waar je aan moet draaien of bij wie je moet zijn om het verschil in de toekomst te maken!

Het ecosysteem

Novel-T geeft zowel bestaande ondernemers als startups toegang tot een dynamisch ecosysteem door ondernemerschap en hightech innovatie te verbinden. We zetten in op de samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijven. Universiteit Twente, Saxion en ROC Twente zijn dankzij de kennis van studenten en het ondernemende klimaat belangrijke voedingsbronnen. Door de samenwerking tussen deze kennisinstellingen en bedrijven te stimuleren, bouwt Novel-T aan meer werkgelegenheid in de regio.

> Bezoek de website van Novel-T

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je graag verder.

Anne-Wil Lucas
Filis Katalanç-Alp
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak