Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Overnachten op Kennispark

Met Airport Twente op 25 minuten rijden is Kennispark een aantrekkelijke locatie om internationale delegaties te ontvangen én te laten overnachten.

Overnachten

Verwacht je bezoek van een internationale delegatie? Of ben je als internationaal georiënteerd bedrijf benieuwd naar de eventuele mogelijkheden voor overnachting? Kennispark biedt meerdere overnachtingsmogelijkheden, zodat je snel op locatie kunt zijn. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Voor het aanmelden van zakelijke vluchten verwijzen we je graag naar www.airporttwente.nl. Staat jouw locatie niet in dit overzicht? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Dit zijn de overnachtingsmogelijkheden op Kennispark

U Parkhotel
Het U Parkhotel bevindt zich op de campus van Universiteit Twente, aan de rand van het bos. Het is een internationaal georiënteerd hotel, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

De Blokhutten
Op de Campus zijn zeven blokhutten beschikbaar met in totaal 105 slaapplaatsen. Deze blokhutten zijn eenvoudig ingericht en daardoor zeer geschikt voor groepsovernachtingen in een informele setting.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd
De Broeierd is een luxe hotel met 9 kamers en centraal gelegen op Kennispark. Een ideale uitvalbasis voor je zakelijke relaties.

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem contact met ons op via info@kennispark.nl!

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je graag verder.

Anne-Wil Lucas
Filis Katalanç-Alp
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak