Overnachten op Kennispark

Met Airport Twente op 25 minuten rijden is Kennispark een aantrekkelijke locatie om internationale delegaties te ontvangen én te laten overnachten.

Overnachten

Verwacht je bezoek van een internationale delegatie? Of ben je als internationaal georiënteerd bedrijf benieuwd naar de eventuele mogelijkheden voor overnachting? Kennispark biedt meerdere overnachtingsmogelijkheden, zodat je snel op locatie kunt zijn. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Voor het aanmelden van zakelijke vluchten verwijzen we je graag naar www.airporttwente.nl. Staat jouw locatie niet in dit overzicht? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Dit zijn de overnachtingsmogelijkheden op Kennispark

U Parkhotel
Het U Parkhotel bevindt zich op de campus van Universiteit Twente, aan de rand van het bos. Het is een internationaal georiënteerd hotel, waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

De Blokhutten
Op de Campus zijn zeven blokhutten beschikbaar met in totaal 105 slaapplaatsen. Deze blokhutten zijn eenvoudig ingericht en daardoor zeer geschikt voor groepsovernachtingen in een informele setting.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd
De Broeierd is een luxe hotel met 9 kamers en centraal gelegen op Kennispark. Een ideale uitvalbasis voor je zakelijke relaties.

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem contact met ons op via info@kennispark.nl!

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je graag verder.

Marieke Stokkelaar
Marieke Stokkelaar
Gebiedsdirecteur a.i.
Marieke Stokkelaar

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak