Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Universiteit Twente

De meest ondernemende Universiteit met de grootste impact van Nederland.

Universiteit Twente

Universiteit Twente (UT) is dé ondernemende universiteit, die voortdurend anticipeert en snel en adequaat reageert op veranderingen in haar omgeving. High Tech, Human Touch is het credo. Medewerkers en hoogleraren van de UT schakelen continu met overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen om baanbrekend onderzoek te genereren. De campus vormt een ecosysteem voor honderden spin-off bedrijven. Al meer dan 800 spin-off bedrijven zijn voortgebracht dankzij deze jonge en ondernemende universiteit. Kennispark Twente stimuleert en faciliteert hierbij de startende ondernemer.

High Tech, Human Touch

Universiteit Twente (UT) is dé ondernemende universiteit, die voortdurend anticipeert en snel en adequaat reageert op veranderingen in haar omgeving. High Tech, Human Touch is het credo. Medewerkers en hoogleraren van de UT schakelen continu met overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen om baanbrekend onderzoek te genereren. De campus vormt een ecosysteem voor honderden spin-off bedrijven. Al meer dan 900 spin-off bedrijven zijn voortgebracht dankzij deze jonge en ondernemende universiteit. Kennispark Twente stimuleert en faciliteert hierbij de startende ondernemer.

Startups

De aanwezigheid van de UT maakt innovatiecampus Kennispark Twente uniek. Samen met Saxion Hogescholen is Universiteit Twente jaarlijks medeverantwoordelijk voor een groot aantal nieuwe startups. De UT is bovendien nauw verbonden met het gebied en investeert zelf ook volop in de gebiedsontwikkeling op de campus.

Ontmoeting bedrijfsleven en studenten

Het hele jaar door zijn er verschillende events op Kennispark Twente waar ondernemers, onderzoekers en getalenteerde studenten elkaar ontmoeten. Bijvoorbeeld ’s werelds grootste denktank Create Tomorrow waarbij duizenden studenten aan de slag gaan met verschillende cases vanuit het bedrijfsleven. Hierbij worden ze ondersteund door ondernemers en onderzoekers om de meest innovatieve oplossing te bedenken. Bekijk onze evenementenpagina voor een overzicht van alle activiteiten in het gebied.

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je graag verder.

Anne-Wil Lucas
Alfred Stobbelaar
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Alfred Stobbelaar
Accountmanager
Alfred Stobbelaar

Als ondernemer wilt u de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met u mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan u over, maar ik wijs u graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Kijk op www.ovkennispark.nl of neem contact met mij op!

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak