Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Vergaderen op Kennispark

Op Kennispark vind je diverse locaties om relaties te ontvangen of om als collega’s op een andere plek bij elkaar te komen.

Vergaderen

Niet ieder bedrijf heeft voldoende ruimte om  vergaderingen, congressen of symposia te organiseren. Bovendien kan de insteek van zo’n evenement vragen om een andere omgeving. Op Kennispark zijn er verschillende locaties beschikbaar waar je terecht kunt voor je vergadering, congres of symposia. Ontbreekt een vergaderlocatie of heb je als bedrijf een vergaderruimte die je graag wilt verhuren aan collega’s? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Deze locaties zijn geschikt voor vergaderingen, congressen of symposia.

The Gallery
In The Gallery vind je diverse vergaderplekken tot maximaal 120 personen. Voor het reserveren van een vergaderruimte kun je terecht bij BTC Twente.

Universiteit Twente
De Universiteit Twente beschikt over diverse vergaderzalen. Zelfs het huren van een collegezaal behoort tot de mogelijkheden! Het reserveren van een vergaderzaal kan via het reserveringsbureau van Universiteit Twente.

U Parkhotel
Het U Parkhotel biedt tal van mogelijkheden voor bijeenkomsten, van een kleine receptie tot een conferentie in theateropstelling. In de boardroom op de 9e etage hebt u zelfs een indrukwekkend panorama-uitzicht over Kennispark.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd
De authentieke Saksische stijl van het hotel maakt deze locatie tot een ideale vergaderlocatie als je zoekt naar een inspirerende setting. Reserveren doe je via deze link.

IJsbaan Twente
Echt een keer iets anders? IJsbaan Twente biedt vergaderarrangementen in een sfeervolle en dynamische omgeving met uitzicht op de ijsbaan.

De Grolsch Veste
Een van de meest unieke vergaderlocaties op Kennispark door de mogelijkheid om te vergaderen mét uitzicht op het voetbalveld van voetbalclub FC Twente!

Kinepolis 
Naast genieten van een film is bij het Kinepolis ook mogelijk om een event te organiseren. Met zaalgroottes van 152 tot 400 personen biedt Kinepolis Business veel mogelijkheden om een presentatie te geven, een congres te houden of een product te lanceren.

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je verder.

Anne-Wil Lucas
Filis Katalanç-Alp
Patrick Duwel
Previous article
Previous article
Anne-Wil Lucas
Kwartiermaker
Anne-Wil Lucas

Als kwartiermaker ben ik verantwoordelijk voor de vertaling van onze ambities voor 2030 naar concrete acties. Heb jij als ondernemer ideeën of zie je aanknopingspunten om dat samen met mij voor elkaar te krijgen? Of signaleer je als investeerder kansen in het gebied die je met mij wilt bespreken? Dan kijk ik graag samen met jou hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Filis Katalanç-Alp
Accountmanager
Filis Katalanç-Alp

Als ondernemer wil je de beste voorwaarden creëren om te kunnen groeien. Bedrijfshuisvesting, milieuzaken, vergunningen, bereikbaarheid en arbeidsmarktvraagstukken zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik denk daarin graag met je mee en ken de snelste weg binnen de gemeente. Ondernemen laat ik aan jou over, maar ik wijs je graag de weg.

Patrick Duwel
Voorzitter Ondernemersvereniging Kennispark
Patrick Duwel

Ondernemersvereniging Kennispark behartigt de belangen van alle ondernemers in het gebied. Ben je benieuwd wat wij als ondernemersvereniging voor jouw belangen kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

Postadres Ondernemersvereniging Kennispark
OV Kennispark
Postbus 545
7500 AM Enschede

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak