Vergaderen op Kennispark

Op Kennispark vind je diverse locaties om relaties te ontvangen of om als collega’s op een andere plek bij elkaar te komen.

Vergaderen

Niet ieder bedrijf heeft voldoende ruimte om  vergaderingen, congressen of symposia te organiseren. Bovendien kan de insteek van zo’n evenement vragen om een andere omgeving. Op Kennispark zijn er verschillende locaties beschikbaar waar je terecht kunt voor je vergadering, congres of symposia. Ontbreekt een vergaderlocatie of heb je als bedrijf een vergaderruimte die je graag wilt verhuren aan collega’s? Laat het ons weten via info@kennispark.nl!

Deze locaties zijn geschikt voor vergaderingen, congressen of symposia.

The Gallery
In The Gallery vind je diverse vergaderplekken tot maximaal 120 personen. Voor het reserveren van een vergaderruimte kun je terecht bij BTC Twente.

Universiteit Twente
De Universiteit Twente beschikt over diverse vergaderzalen. Zelfs het huren van een collegezaal behoort tot de mogelijkheden! Het reserveren van een vergaderzaal kan via het reserveringsbureau van Universiteit Twente.

U Parkhotel
Het U Parkhotel biedt tal van mogelijkheden voor bijeenkomsten, van een kleine receptie tot een conferentie in theateropstelling. In de boardroom op de 9e etage hebt u zelfs een indrukwekkend panorama-uitzicht over Kennispark.

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd
De authentieke Saksische stijl van het hotel maakt deze locatie tot een ideale vergaderlocatie als je zoekt naar een inspirerende setting. Reserveren doe je via deze link.

IJsbaan Twente
Echt een keer iets anders? IJsbaan Twente biedt vergaderarrangementen in een sfeervolle en dynamische omgeving met uitzicht op de ijsbaan.

De Grolsch Veste
Een van de meest unieke vergaderlocaties op Kennispark door de mogelijkheid om te vergaderen mét uitzicht op het voetbalveld van voetbalclub FC Twente!

Kinepolis 
Naast genieten van een film is bij het Kinepolis ook mogelijk om een event te organiseren. Met zaalgroottes van 152 tot 400 personen biedt Kinepolis Business veel mogelijkheden om een presentatie te geven, een congres te houden of een product te lanceren.

Nieuwe ideeën of concrete plannen op Kennispark? Zij helpen je verder.

Marieke Stokkelaar
Marieke Stokkelaar
Gebiedsdirecteur a.i.
Marieke Stokkelaar

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak