11-01-2024

Start werkzaamheden herinrichting Institutenweg

Start werkzaamheden herinrichting Institutenweg

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden start aannemer Dura Vermeer op 16 januari 2024 met herinrichting van de Institutenweg op Kennispark. Gedurende een periode van circa vier maanden wordt gewerkt aan de herinrichting van het openbare gebied waarbij de weg veiliger, fraaier en groener wordt.

 

Planning en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de bedrijven aan de Institutenweg gewoon bereikbaar. Voor een aantal bedrijven zal het parkeren tijdelijk aangepast worden, maar hierover worden de betreffende bedrijven tijdig geïnformeerd. Ook worden de bussen tijdens thuiswedstrijden van FC Twente elders geparkeerd.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Dura Vermeer start op dinsdag 16 januari 2024 aan fase 1, de rijbaan tussen de gebouwen van Demcon en NX Filtration – Eshuis. Zie het onderstaande overzicht voor de volledige planning en fasering. De werkzaamheden worden naar verwachting afgerond op vrijdag 3 mei 2024.

Let op: de planning van fase 1 en 2 is eind februari iets aangepast ten opzichte van de eerder geplaatste planning.

 

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider A.H. Bolt op telefoonnummer 06-53838772, of met de toezichthouder T.B.J. Brinkmans op telefoonnummer 06-57937533.

De gemeente Enschede doet hun uiterste best om de overlast, als gevolg van de werkzaamheden, zoveel mogelijk te beperken.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak