08-02-2024

The Sound of Innovation: Axign overgenomen door Monolithic Power Systems

The Sound of Innovation: Axign overgenomen door Monolithic Power Systems

Axign is verheugd aan te kondigen dat ze nu deel uitmaken van Monolithic Power Systems. Hun unieke audiotechnologie en expertise, gekoppeld aan de productie, productbreedte en systeemniveau-expertise van MPS, stellen hen in staat om als hét kenniscentrum van MPS in Twente toonaangevende audio-oplossingen te ontwikkelen.

De gepatenteerde Digital Loop-technologie van hun digitale audioversterker zorgt voor de ultieme audioprestaties van o.a. de JBL speakers.

Superieure audioprestaties en efficiëntie zonder compromissen

Dankzij de combinatie van de technologieën en oplossingen van MPS en Axign hoeven ontwerpers van klasse-D audioversterkers niet langer te kiezen tussen audiokwaliteit en efficiëntie. Axign’s beproefde expertise op het gebied van digitale signaalverwerking en analoog/vermogen/gemengd signaalontwerp voor audiotoepassingen voor consumenten en de auto-industrie vormt een perfecte aanvulling op MPS’s sterke punten op het gebied van ontwerp- en procesontwikkeling, verpakking en productie. Onze teams delen een passie voor het leveren van complete oplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

“In combinatie met MPS-technologie kunnen we audiofiele kwaliteit naar de massamarkt brengen.” Michael Hsing, Oprichter en CEO

Een waardevolle aanvulling voor ons ChipTech cluster, Kennispark en Twente!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak