28-08-2018

Universiteit Twente start online cursus ondernemerschap

Universiteit Twente start online cursus ondernemerschap

Op 3 september 2018 lanceerde Universiteit Twente een gratis online cursus over de opzet van een financieel succesvol technologiebedrijf. Aan de hand van de succesvolle lean startup methode leren deelnemers in drie weken tijd hoe ze kansen kunnen herkennen en hoe je een marktgeoriënteerde onderneming kunt opzetten en uitbouwen.

Cursusleider Rainer Harms van het NIKOS: “We willen jongeren stimuleren om te gaan ondernemen en zo hun dromen na te jagen.” Ook voor ondernemers is deze cursus interessant. Aanmelden kan nog steeds.

Nieuwe technologie in de markt zetten

Er wordt veel nieuwe technologie ontwikkeld, maar veel van deze technologie bereikt nooit een klant. Onder meer omdat de technologie onvoldoende aansluit op wensen van de klant. Daarom lanceert de Universiteit Twente de online cursus ‘Technology Entrepreneurship: How to Start a New Venture’. Hierin maken deelnemers op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis met de basisbeginselen van ondernemerschap. De cursus is bestemd voor iedereen die via een eigen onderneming nieuwe technologie in de markt wil zetten, of die wil leren hoe dit moet.

De cursus wordt verzorgd door verschillende docenten van NIKOS, het Nederlands Instituut voor Kennisintensief Ondernemerschap van de Universiteit Twente (UT) en is er ook een belangrijke rol weggelegd voor ondernemers afkomstig van de UT.

Meer informatie lees je op de website van de UT. Nog meedoen met de online cursus? Meld je aan voor de MOOC Technology Entrepreneurship.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak