19-09-2022

Beckhoff Automation verhuist naar Kennispark

Beckhoff Automation verhuist naar Kennispark

Automatiseringsbedrijf Beckhoff Automation BV opende deze maand een nieuw kantoor op Kennispark Twente te Enschede.

Automatiseringsbedrijf Beckhoff Automation BV opende deze maand een nieuw kantoor op Kennispark Twente te Enschede. Vanwege de aanhoudende groei van Beckhoff in het algemeen, maar zeker ook in het oosten van het land, was Beckhoff in het oude kantoorpand uit haar jasje gegroeid. Er is naar een nieuwe en grotere locatie gezocht. Die is gevonden aan de Neptunusstraat nr 27A.

Succesformule door directe aanwezigheid bij klanten in Oost-Nederland

Het kantoor in Enschede is een direct ondersteuningspunt voor technische support, training en implementatie van automatiseringssystemen in de maakindustrie, ten behoeve van de almaar groeiende klantenkring van Beckhoff.

Op onze nieuwe locatie op Kennispark kunnen we nog beter onze rol als high-tech leverancier van automatiseringsproducten vervullen, aldus Bernard Gerdes locatiemanager voor Enschede. De Beckhoff trainingen kunnen bij ons in Enschede gevolgd worden in onze eigen trainingsruimte en een demonstratie van onze producten is mogelijk in onze demoruimte.

De locatie aan de Neptunusstraat bevindt zich tegenover Universiteit Twente en ligt direct in het Business- en Sciencepark van Kennispark Twente. Op dit moment bestaat het team in Enschede uit 4 medewerkers voor support, trainingen, en verkoopactiviteiten.

Feestelijke opening

Beckhoff Automation verwelkomt u graag in hun mooie nieuwe kantoor tijdens de feestelijke opening. Deze opening zal georganiseerd worden op 6 oktober. Vanaf 15:00 bent u welkom voor een drankje en vanaf 17:30 zullen er ook heerlijke hapjes geserveerd worden. Meldt u snel aan per email (sales@beckhoff.nl).

Beckhoff heeft reeds een hoofdvestiging in Haarlem en locaties in Eindhoven en Enschede. Een vierde locatie in Noord-Nederland staat op de planning.

Voor de komende periode voorziet Beckhoff in Nederland een enorme groei. Vooral in Noord-Nederland zijn er groeiende activiteiten van onze klanten en in de regio rondom de Universiteit van Groningen, waar veel bedrijven nieuwe vestigingen openen. Dit heeft Beckhoff doen besluiten om meer focus te leggen op het noorden van Nederland en hier een nieuwe locatie te openen.

Beckhoff levert en implementeert open automatiseringssystemen gebaseerd op PC-compatibel besturingstechnologie. Het productenpakket omvat IndustriĆ«le PC’s, veldbuscomponenten, besturingssoftware en aandrijftechniek. De componenten en systemen van Beckhoff worden over de gehele wereld gebruikt bij een grote verscheidenheid aan toepassingen, lopend van ‘high-performance’ machines tot intelligente gebouwbeheersystemen.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak