14-09-2023

Beste Fietswerkgever van Overijssel

Beste Fietswerkgever van Overijssel

Iedere provincie gaat op zoek naar de beste Fietswerkgever en Overijssel Onderweg is op zoek naar de beste Fietswerkgever van Overijssel. De beste Fietswerkgever is een werkgever die ervoor zorgt dat medewerkers gemakkelijk en voordelig op de fiets naar hun werk kunnen. Bijvoorbeeld met een kilometervergoeding, belastingvoordelen bij de aanschaf van een fiets, een goede fietsenstalling met laadpalen of douches op het werk.

Is jouw werkgever de beste Fietswerkgever van Overijssel? Nomineer je werkgever dan meteen en maak kans op een LEKKER e-bike t.w.v. € 3.258,-!

Uitdeelactie op Kennispark

Op 28 september 2023 komt het promotieteam van Overijssel Onderweg naar Kennispark om alle fietsers te attenderen op de zoektocht naar de beste Fietswerkgever van Overijssel. Ze delen appels met QR-code uit, waarmee fietsers direct hun werkgever kunnen nomineren!

Het promotieteam gemist of nu al jouw werkgever nomineren? Ga naar de website van https://overijsselonderweg.nl/zo-werkt-het/ en vul het nominatieformulier in voor 23 oktober.

De winnaars per provincie worden 7 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De winnaars gaan door naar de landelijke Fietswerkgever van het jaar verkiezing. Deze wordt op 21 november bekend gemaakt.

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak