Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:
02-07-2020

Broodbode op Kennispark: ‘We hopen de nieuwe culinaire hotspot te worden!’

Broodbode op Kennispark: ‘We hopen de nieuwe culinaire hotspot te worden!’

Een lunchroom openen in coronatijd, dat is nog eens lef hebben! Terwijl e tutti Nederland thuis de bammetjes aan het aanrecht smeerde, opende de Broodbode een nieuwe vestiging op Kennispark. De tiende in Oost-Nederland en de derde in Enschede. Hoe is het vergaan na de opening?

“Elke dag gaat het beter, al was het in het begin echt afwachten hoe het zou gaan”, begint Niko van der Blom. Hij is vestigingsmanager van de Broodbode Kennispark en is daarmee verantwoordelijk voor de exploitatie van de lunchroom op ons innovatiepark. “Nu de mensen weer meer naar kantoor gaan, zien we een stijgende lijn. Ook het weer helpt daarin natuurlijk een handje mee. Steeds vaker stromen de terrassen rond het middaguur vol, en ook de afhaal loopt steeds beter. Het helpt zeker dat we langs een mooie looproute over het park zitten. De Flow of Innovation is echt een wandelpad waar mensen gebruik van maken tijdens de lunch. De plek leent zich er dus bij uitstek voor om even samen met een collega of zakenrelatie een kop koffie of lunch te pakken. Mooi centraal, en goed bereikbaar.”

Kakelvers en huisgemaakt

Het concept van de Broodbode is een groot succes. Ze bieden huisgemaakt brood met kakelverse, eerlijke ingrediënten, zo is op de site te lezen. Het deeg wordt bereid in de keukens van Enschede en Deventer en dagelijks verspreid over de vestigingen om af te bakken. Door de open keuken kunnen gasten zelf ervaren hoe de broodjes en dranken met liefde worden bereid. Ook de Broodbode op Kennispark is op die manier ingericht: een open keuken met een huiselijk ingerichte ‘eetkamer’. Met de ‘kantine’ van Ecare inpandig naast de lunchroom heeft het team van Niko altijd wat te doen.

Ontsnappen voor ruimte in het hoofd

“We merken dat mensen het prettig vinden om even te ontsnappen aan de kantoorflow en bij ons binnen te stappen voor een gezellig bijpraatmoment. Ik zie ook mensen langskomen waarvan het bedrijf wel over een eigen bedrijfskantine beschikt, maar dat ze het toch fijn vinden om even de benen te strekken. Daarnaast is het goed om de blik op wat anders te richten dan het werk. Dat zorgt weer voor creativiteit en ruimte in het hoofd. Wij hopen dat Kennisparkers ons als dat rustpunt zien.”

September knallen met Broodbode Kennispark

Acties om de Broodbode onder de aandacht van medewerkers op Kennispark te krijgen, heeft Niko volop. “We zijn gestart met een flyer-actie om te laten weten dat we er zijn. Mensen kunnen bij ons terecht voor afhaalbroodjes, catering, vergaderruimte en gewoon een lekkere lunch op ons terras of in de lunchroom. Daarnaast willen we in september voor meer reuring zorgen. We denken momenteel na over ludieke acties om de studenten naar ons toe te lokken en een tapas-proeverij voor langslopende mensen. We gaan deze ideeën in de zomerperiode verder uitwerken. Het was een rare start om te beginnen, maar na de zomervakantie gaan mensen pas echt ervaren dat we er zijn. Ons team heeft er helemaal zin in. We hopen dat we echt een mooie culinaire hotspot op Kennispark worden!”

Nieuwsgierig geworden? Loop even langs of bekijk de menukaart alvast online.

Ontmoet het team van de Broodbode in hun open keuken!

Broodbode Kennispark3

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak