31-03-2020

Doe mee en #hackthecrisis

Doe mee en #hackthecrisis

Het coronavirus heeft de wereld op z’n kop gezet en stelt ons voor ongekende uitdagingen. In de gezondheidszorg, maar ook op economisch en maatschappelijk vlak. Op zoek naar manieren om deze crisis het hoofd te bieden, is eerder deze maand #hackthecrisis ontstaan. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een mondiale beweging. Van Estland en Duitsland tot India en Canada: over de hele wereld worden momenteel hackathons georganiseerd. Tienduizenden mensen bundelen zo online hun krachten om samen oplossingen te vinden in de strijd tegen het virus en impact te maken.

#hackthecrisis hackaton!

Van 3 tot en met 5 april vindt #hackthecrisis in Nederland plaats. Deze door vrijwilligers opgezette online hackathon richt zich op gebieden als patiëntenzorg, bescherming voor medisch personeel en schoonmakers in ziekenhuizen, het beheersen van de virusuitbraak en het creëren van digitale oplossingen voor bedrijven en mensen in quarantaine. Op zondag wijst een expertjury de projecten aan die in hun ogen de meeste impact kunnen maken. De winnende teams ontvangen hierbij middelen om hun oplossingen verder te realiseren.

Sluit je aan!

Om de impact zo groot mogelijk te maken, kan de organisatie alle hulp gebruiken. Daarom proberen we iedereen te bereiken die gemotiveerd is om een bijdrage te leveren in deze moeilijke tijden. Sluit je als deelnemer, mentor of partner aan bij #hackthecrisis door je aan te melden. Meer informatie over de hackathon vind je op deze website. Of download de brochure: Hack the Crisis – Partnership Offer.

Laten we ook in Nederland samen deze crisis hacken!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak