Maak kennis met onze andere toplocaties: Toplocaties:

Dutch Honours Conference

Dutch Honours Conference
Datum
04-12-2020
Tijd
10:30 - 18:30
Locatie
Enschede (exacte locatie volgt nog)
Aanmelden

Dutch Honours Conference 2020
De Dutch Honours Conference is een conferentie voor honours- en excellentiestudenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen. De studenten die dergelijke extracurriculaire programma’s volgen, vormen de top 10% best presterende studenten van hun onderwijsinstelling. Deze programma’s zijn open voor studenten met zowel een technische als sociaalwetenschappelijke achtergrond. Dit houdt in dat er een breed scala aan studenten aanwezig zal zijn: van rechten tot natuurkunde en van bedrijfskunde tot informatica.

Brave New World
Het thema van de conferentie is Brave New World, naar het gelijknamige boek van Huxley. Daarbinnen focussen wij ons op de macht van kennis en de limieten van de wetenschap. Hoe kunnen wij de data en de kennis die wij verzamelen, gebruiken om een positieve maatschappelijke impact te hebben? En is de mensheid instaat om alle maatschappelijke vraagstukken op termijn op te lossen?

Dutch Honours Community
De conferentie wordt georganiseerd door de Dutch Honours Community (DHC). De DHC is een koepelorganisatie voor Honoursstudentenverenigingen. De huidige leden van de DHC zijn de honoursstudentenverenigingen van de volgende onderwijsinstellingen: Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft, Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Technische Universiteit Eindhoven, Technische Universiteit Twente, Rijksuniversiteit Groningen en Hanze Hogescholen.

Interesse?
Wil je je als bedrijf aanmelden voor het organiseren van een workshop, lezing of discussiesessie en nieuw talent spotten? Neem dan contact op met voorzitter Raad van Advies Luuk Buunk. Hij is telefonisch te bereiken op 06 5783 8165 en per mail op conference-2020@dutchhonourscommunity.nl.

Contact

Bezoekadres

Maak een afspraak