Kennispark Regatta
Aanmelden
Kennispark Regatta

Kennispark Regatta

Datum
23-06-2023
Tijd
15:00
Locatie
Euros, Auke Vleerstraat 99 Enschede

 

Na het succes van de vorige editie van de Kennispark Regatta zal dit jaar een nieuwe (3e) editie worden georganiseerd! Op vrijdag 23 juni 2023 zal de editie plaatsvinden en zal afhankelijk van het aantal deelnemers rond 15:00-16:00 van start gaan. De Kennispark Regatta is een roei-evenement dat door de studentenroeivereniging Euros voor bedrijven wordt georganiseerd.

Wie is Euros?

Euros is de studentenroeivereniging in Enschede, waar studenten hard kunnen leren roeien en de strijd tegen andere studenten kunnen aangaan. Er wordt veelal geroeid op het Twente kanaal, maar ook op andere plaatsen zijn tijdens wedstrijden of trainingsweekend leden van Euros in heel Nederland te vinden. Het adres is Auke Vleerstraat 99 te Enschede.

Wat is de Kennispark Regatta?

De Kennispark Regatta is een roei-evenement voor bedrijven. We streven naar zoveel mogelijk bedrijven van Kennispark, maar ook andere bedrijven zijn welkom. De eerste editie is in 2017 opgezet en vorig jaar is de tweede editie geweest. Tijdens dit evenement zal er onderling tussen de bedrijven worden gestreden voor een prijs en natuurlijk de eer. Dit gebeurt door middel van een serie waarin je je kunt plaatsen voor verschillende finales, per finale kan een team zich tot winnaar kronen onder aanmoediging van collega’s en supporters. Tussen de wedstrijden door zullen er studentikoze activiteiten worden georganiseerd voor zowel de roeiers als supporters. Na afloop van de wedstrijd zal er een uitgebreide barbecue zijn met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Om je en je team voor te bereiden op de onderlinge strijd zal elke deelnemende boot in de maand voorafgaand twee maal een georganiseerde training krijgen. Deze trainingen zullen bijtijds in overleg gepland worden. Dit alles maakt het een zeer leuk meerdaags bedrijfsuitje.

Wij willen jullie hierbij graag uitnodigen om samen met collega’s deel te nemen aan de Kennispark Regatta en zo een leuke en sportieve tijd te ervaren.

Wat houdt het roeien in?

Het roeien tijdens de training en de regatta zal gedaan worden in een zogenaamde C4+. Dit is een stabiele roeiboot waar vier roeiers en een stuurman in zitten. Euros zullen jullie elke training en de wedstrijd van een stuurman voorzien. Het is dan ook nodig om tijdens de trainingen met vier collega’s aanwezig te zijn. Daarnaast adviseren wij per boot een invaller te hebben, indien er iemand onverwachts niet kan deelnemen aan een training. De invaller mag natuurlijk ook deelnemen aan de barbecue.

Informatie en opgave

De inschrijving is geopend tot 17 mei. Als je je inschrijft via onderstaand formulier zal iemand van Euros zo spoedig mogelijk contact opnemen. In dit contact zullen zij in overleg de trainingen met je inplannen. Schroom niet om bij verdere vragen contact met Euros op te nemen.

Meld je aan via dit formulier.

Hopelijk zien wij jullie dit jaar als deelnemer of zelfs als winnaar tijdens de Kennispark Regatta!

Contact

Privacy & Terms

Maak een afspraak